ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ο κ.Χαντάβας "τρέχει" για τα αδύνατα - Μια ευχαριστήρια επιστολή στον κ. Κουπτσίδη δεν μπορεί να στείλει; - Πού είναι ο κ. Φώλιας;








Ο κ. Κουπτσίδης (ανεξάρτητος)  εκλέχθηκε από την πρώτη Κυριακή νέος Δήμαρχος Γρεβενών. Γράψαμε  σε προηγούμενη ανάρτηση πως "καθάρισε την μπουγάδα" από την πρώτη Κυριακή. Συνεχίζοντας αναφέρουμε πως τούς... πήρε και τα... "σώβρακα", σε αντίθεση με τον κ.Δακή (υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία) που υπολείπεται κατά... 880 περίπου ψηφοδέλτια.
Ξεκινά η ερχόμενη αναμέτρηση και δεν διαβάσαμε πουθενά (εκτός του κ.Γ.Νούτσου και του κ. Γ.Δασταμάνη) ευχαριστήριο μήνυμα για την επιτυχία του κ. Κουπτσίδη. 
Ο Βουλευτής του Νομού κ.Χαντάβας ξεκίνησε σειρά επισκέψεων στα χωριά των Γρεβενών για να πείσει για την σπουδαιότητα(!!!) της εκλογής τού κ.Παπαϊορδανίδη στην Περιφέρεια Δυτ.Μακεδονίας. 
Δεν θα μπορούσε να μας στείλει μία ευχαριστήρια επιστολή για την εκλογή του νέου Δημάρχου; 
Οι εκλογές στον Δήμο Γρεβενών τελείωσαν. Ή μήπως γι ' αυτούς δεν τελείωσαν; 
Αύριο ο ίδιος θα ζητήσει να συνεργαστεί με τον κ.Δήμαρχο. Πώς θα μπορέσει ο κ.Κουπτσίδης να συνεργαστεί με κάποιον που δεν αναγνωρίζει την εκλογή του; 
Ο κ.Δακής δεν έμαθε για την εκλογή Κουπτσίδη;
Αλήθεια, πού είναι ο κ.Φώλιας; 

ΥΓ ΑΕΤΟΣ2:Ο κ.Ψευτογγάς δεν έμαθε ακόμη ποιός είναι ο νέος Δήμαρχος Γρεβενών;

4 σχόλια:

  1. ΡΕ ΑΕΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ....
    Ο ΤΑΚΗΣ ΖΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη Ρε Παιδια Που Δεν Το Αναφέραμε....Το Έχουμε Δημοσιεύσει Ήδη Εδώ: http://aetos-grevena.blogspot.com/2010/11/blog-post_476.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε Αετε,

    Με λυπη μου διαβαζω τη συγκεκριμενη αναρτηση σας και σε συνδυασμο με τις προηγουμενες που αναφερετε ("καθαρισε την μπουγαδα", "τους πηρε τα σωβρακα") αρχιζω να αμφιβαλλω για την αμεροληψια σας. Διαφημιζετε το blog σας ως το πιο πολυδιαβασμενο του νομου.Λετε επισης οτι καθημερινα σπατε τα ρεκορ αναγνωσιμοτητας και δεν αμφιβαλλω καθολου γι'αυτο. Θα περιμενα ομως απο σας μεγαλυτερη αντικειμενικοτητα και πολιτικο πολιτισμο. Διοτι εκφρασεις οπως "τους πηρε τα σωβρακα" δεν ταιριαζουν σε ενα εγκυρο και αντικειμενικο blog. Φυσικα ολοι αναγνωριζουμε την καθαρη νικη του κ. Κουπτσιδη αλλα ετερον εκατερον.

    Ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑ BLOGS, ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΣΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή