ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ποια είναι η γυναίκα που γδύνει ο Λευτέρης Πανταζής;

 





Ο Λευτέρης Πανταζής έχει δηλώσει ότι έχει πάει με πάνω από 200 γυναίκες, πράγμα που δηλώνει την μεγάλη του γοητεία! Ξέρει να κερδίσει τις γυναίκες και να τις κάνει να νιώθουν όμορφα δίπλα του. Το ίδιο όμορφα νιώθει και η Ελισάβετ Καζοπούλου που αφήνεται... στα χέρια του. Η Ελισάβετ υποδύεται μία νεαρή δημοσιογράφο που της αρέσουν οι μεγάλες …συνεντεύξεις και θα έκανε τα πάντα για να τις πάρει, στην τελευταία ταινία του Νίκου Ζερβού "Show Bitch". Τι σχέση έχει ο γνωστός τραγουδιστής όμως με την ίδια;
Ο Λευτέρης είναι ένας από τους guest star της ταινίας που αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις αρχές Δεκεμβρίου. Ανερχόμενοι τραγουδιστές, φιλόδοξοι δημοσιογράφοι, μάνατζερ δίχως φραγμούς και wannabe celebrities όλων των ειδών και ποιοτήτων παρελαύνουν σε μία ταινία τόσο αστεία, όσο και ο πραγματικός κόσμος της showbiz!
Πέρασμα από την ταινία θα κάνει ο Δημήτρης ΠΟυλικάκος και η Άντα Λιβιτσάνου ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εκτός από την ξανφιά "κατάκτηση" του Λευτέρη είναι ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο Νάσος Παππάς, Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Τζώννυ Βαβούρας, η Άννα Ρεζάν, η Μαρίτα Ρίτζη, η Μαρία Γκαγκώση και ο Κώστας Γκουσγκούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου