ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε χθες η νέα ΓΓ Ηπείρου- Δυτ.Μακεδονίας...







Η νέα γενική γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, επισκέφτηκε την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ενημερώθηκε από τον απερχόμενο περιφερειάρχη Γιώργο Κίρκο για τις αναπτυξιακές προοπτικές... της περιοχής, για τις δυσκολίες που υπάρχουν, καθώς και για το έργο που επιτελέστηκε στον ένα χρόνο της δικής του θητείας. Η Δήμητρα Γεωργακοπούλου τόνισε ότι το έργο που επιτελέστηκε δεν οφείλεται μόνο σε έναν άνθρωπο, αλλά είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής δουλειάς των βουλευτών, των αυτοδιοικητικών παραγόντων και των φορέων. Διαπίστωσε ότι «υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά στις περιοχές Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου», γεγονός που όπως επισήμανε είναι θετικό.
Τόνισε ότι «η νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης που είναι η βαθύτερη τομή που έχει γίνει ποτέ στη χώρα, προτάσσει την αποκεντρωμένη διοίκηση σε ένα θεσμό πολύ σημαντικό, που αφενός μεν έχει το ρόλο να συντονίσει όλο εκείνο τον σχεδιασμό και τις πρωτοβουλίες, ώστε να έχουμε ένα αξιόπιστο αποτελεσματικό κράτος στην υπηρεσία του πολίτη και αφετέρου την υλοποίηση του κυβερνητικού έργου.
Δεσμεύομαι απέναντι στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, στους βουλευτές και στους αυτοδιοικητικούς, που έχουν την αγωνία του τόπου τους και γνωρίζουν πολύ καλά τα προβλήματα, ότι θα εργαστώ και θα αγωνιστώ μεθοδικά και αποτελεσματικά μαζί τους, προκειμένου να παραχθεί ένα έργο σημαντικό που θα έχει πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα για τον τόπο.
Ξέρω βεβαίως ότι τα προβλήματα είναι πολλά, αλλά γνωρίζω τις περιοχές και ξέρω ότι έχουν προοπτικές ανάπτυξης, έχουν συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως είχε και η Ήπειρος τέτοια πλεονεκτήματα. Οι δύο περιοχές μπορούν να ομογενοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί έχουν να αναδείξουν παρά πολλά και να πετύχουμε πολλά. Αλλά αυτό θέλει την προσπάθεια όλων, κυρίως την προσπάθεια των αυτοδιοικητικών στους δήμους και στην αιρετή περιφέρεια, ώστε αυτή η συνεργασία να είναι για το καλό του τόπου. Η ευθύνη τώρα με τον «Καλλικράτη» βρίσκεται στις πλάτες όλων μας και δεν έχουμε άλλα περιθώρια, παρά μόνο να πετύχουμε».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου