ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ποιό είναι το μέλλον του Κολυμβητηρίου Γρεβενών; - Δύο συσκέψεις σήμερα από τον Δήμαρχο Γρεβενών για εξεύρεση λύσης...

Φωτογραφία από παλιές εκδηλώσεις







Το ιδιαίτερα σημαντικό θέμα της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Γρεβενών συζήτησε αναλυτικά ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος σε δύο συσκέψεις στο Δημαρχείο Γρεβενών τη Δευτέρα 20-12-2010 με εκπροσώπους του Κολυμβητικού Συλλόγου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, μαθητές και τους γονείς τους καθώς και τους... εργαζομένους στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου.
Το Κολυμβητήριο ανέστειλε τη λειτουργία του στις 19-12-2010 αντί της 23-12-2010, αφού δεν υπήρξε η αναγκαία εξεύρεση προμηθευτή καυσίμων.
Ας σημειωθεί πως και οι προμηθευτές προπληρώνουν την παροχή υγρών καυσίμων και θα χρειαζόταν άμεσα το ποσό των 20.000 ευρώ.
Η Δημοτική Αρχή κατόρθωσε τα τέσσερα χρόνια αυτά να κρατήσει το Κολυμβητήριο ανοικτό χωρίς κανένα κώλυμα.
Είναι δε αξιοσημείωτο πως το πετρέλαιο που χρειάζεται ημερησίως το Κολυμβητήριο είναι 1200-1500 λίτρα.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών τόνισε τη θέληση του να βρεθεί μια λύση παρά τη δεινή οικονομική συγκυρία και υπογράμμισε πως θα έχει συνέχεια ανοικτή την δίοδο επικοινωνίας με όλους όσους τους αφορά το πρόβλημα αυτό.
Θα συνεχίσει δε την προσπάθειά εξεύρεσης λύσης άμεσα, παρά την δεινή οικονομική θέση και του Αθλητικού Κέντρου που έχει κτυπηθεί από την δραματική περικοπή (κατά 50.000 ευρώ) των κρατικών επιδοτήσεων.
Κλείνοντας ο Δήμαρχος για μια ακόμη φορά ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην απρόσκοπτη λειτουργία του Κολυμβητηρίου όλα αυτά τα χρόνια, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή η επόμενη Δημοτική Αρχή να έχει περισσότερα εφόδια στα χέρια της για την επίλυση του θέματος.

ΥΓ ΑΕΤΟΥ:Ζήτω το Μνημόνιο και ο "Καλλικράτης" που έρχεται...

Πρώτη δημοσίευση  20/12/2010 4:20μμ

4 σχόλια:

  1. Θα έπρεπε ο κ. Δήμαρχος που προς τιμή του κατάφερε να κρατήσει το κολυμβητήριο ανοιχτό τέσσερα χρόνια τώρα να φροντίσει για τις δέκα μέρες που έχουν απομείνει σ’ αυτήν την δημοτική αρχή να προμηθευτεί πετρέλαιο ώστε να κλείσει η χρονιά κανονικά και ο νέος Δήμαρχος που θα αναλάβει να έχει καύσιμο ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία του κολυμβητηρίου κανονικά μέχρι να ενημερωθεί για τα νέα του καθήκοντα. Αυτό δεν κατεστει δυνατό και σήμερα ο κ. Δήμαρχος πληρώνει και απολογείται για την ολιγωρία του αθλητικού κέντρου και του υπευθύνου υπαλλήλου. Ας γίνει έστω και τώρα μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να βρεθεί λύση και να ανοίξει το κολυμβητήριο , και ας σταματήσουν να διαστρεβλώνουν την αλήθεια διότι , ούτε 20. 000 ευρώ χρειάζονται για δέκα μέρες , αλλά και ούτε 1500 λίτρα πετρελαίου καίει καθημερινά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΗΤΕ ΕΧΕΙ ΜΕΛΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μέλλον αγαπητέ φίλε μου είναι ακριβώς αυτά τα παιδιά που αθλούνται στο κολυμβητήριο και στους άλλους αθλητικούς χώρους της πόλης μας και όχι στα παγκάκια με τις σύριγγες και τα 'μαύρα' που βρίσκουμε στις παιδικές χαρές της πόλης μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή