ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ιρανός αξιωματούχος χαστούκισε τον πρόεδρο Αχμαντινεζάντ και ζει ακόμα...

http://www.newsit.gr/files/Image/30-12-10/resized/ahmadinedchad23_499_355.jpg








Σύμφωνα με αμερικανικό διπλωματικό τηλεγράφημα που διέρρευσε από τον ιστότοπο WikiLeaks ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης χαστούκισε θυμωμένος τον ιρανό πρόεδρο Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ στις αρχές του... 2010.
Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη την ώρα που η Τεχεράνη ήταν ακόμη αντιμέτωπη με τις επιπτώσεις από τις ταραχές που σημειώθηκαν μετά τις προεδρικές εκλογές του 2009 και ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης Αλι Τζαφαρί κατηγορούσε τον Αχμαντινεζάντ για το μετεκλογικό "χάος" που επικράτησε το 2009.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο Αχμαντινεζάντ αισθανόταν ότι μετά από τις βίαιες ταραχές που ακολούθησαν την επανεκλογή του ο "κόσμος αισθανόταν ότι ασφυκτιά".
Σε μία συνάντηση με το συμβούλιο εθνικής ασφάλειας ο πρόεδρος "σκέφτηκε ότι για να ηρεμήσει η κατάσταση ίσως είναι αναγκαίο να δοθούν περισσότερες προσωπικές και κοινωνικές ελευθερίες, ακόμα και περισσότερη ελευθερία στον Τύπο".
Αυτή η πρόταση προκάλεσε την οργισμένη απάντηση του Τζαφαρί, σύμφωνα πάντα με το τηλεγράφημα: "Κάνετε λάθος! Στην πραγματικότητα εσείς δημιουργήσατε αυτό το χάος! Και τώρα λέτε να δώσουμε περισσότερη ελευθερία στον Τύπο;"
Στη συνέχεια ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης χαστούκισε στο πρόσωπο τον Αχμαντινεζάντ "προκαλώντας την άμεση διακοπή της συνεδρίασης", η οποία δεν επαναλήφθηκε παρά μόνο αφού πέρασαν δύο εβδομάδες.
Χρειάστηκε η παρέμβαση του Αγιατολάχ Αχμάντ Τζανατί, επικεφαλής του Συμβουλίου των Φρουρών της Επανάστασης, για να επιστρέψουν στο τραπέζι ο Τζαφαρί και ο Αχμαντινεζάντ, όπως αναφέρει το τηλεγράφημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου