ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Αύριο κρίνονται όλα για τα φαρμακεία της χώρας...







Το υπουργείο Υγείας αναμένει πρόταση από τους φαρμακοποιούς στην κατεύθυνση της απελευθέρωσης του επαγγέλματός τους. Από τα αποτελέσματα της συνάντησης που θα έχουν αύριο Τετάρτη οι εκπρόσωποι των Φαρμακοποιών με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα... Λοβέρδο, θα εξαρτηθεί αν ο κλάδος θα προχωρήσει σε απεργιακές κινητοποιήσεις. Η Γενική Συνέλευση του κλάδου που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ εξουσιοδότησε τα προεδρεία των Συλλόγων Αττικής και Πειραιά να λάβουν τις σχετικές αποφάσεις.
Στη συνέλευση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την απελευθέρωση του επαγγέλματος, το ποσό επιστροφής από τα φαρμακεία στα ασφαλιστικά ταμεία και την κληρονομικότητα της άδειας του φαρμακείου.
Οι φαρμακοποιοί που διαμαρτύρονται για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους και τις ρυθμίσεις που προβλέπονται στο νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση, αποφάσισαν να περιμένουν τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον υπουργό Υγείας, και μετά, εάν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους, να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις.
Σήμερα το μεσημέρι, οι εκπρόσωποι του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) και των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αττικής (ΦΣΑ) και Πειραιά (ΦΣΠ) συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου