ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ο Μπέος ... ξεφτίλισε την ΑΕΚ ! - ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου 0-4





Η ΑΕΚ ήθελε εκδίκηση για την ήττα με 3-1 στον πρώτο γύρο αλλά αντί για αυτό γνώρισε μία από τις βαριές ήττες της ιστορίας της. Ο νεοφώτιστος Ολυμπιακός Βόλου έκανε... πλάκα στο ΟΑΚΑ και υποχρέωσε την “Ένωση” να επιστρέψει στην εσωστρέφεια μετά τα τελευταία... θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη με την εξαιρετική τους εμφάνιση υποχρέωσαν την ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα στο γήπεδο της μετά από έναν χρόνο και τέσσερις μήνες.
Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους από νωρίς. Μόλις στο 12ο λεπτό ο Σανκαρέ εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Σάχα στο κόρνερ και άνοιξε το σκορ. Επτά λεπτά αργότερα και πριν καλά καλά προλάβει να συνέλθει από το σοκ η ΑΕΚ δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Δράστης αυτή τη φορά ο Ουμπίντες, μετά την εξαιρετική πάσα του Καπετάνου.
Σαν να μην έφταναν στον Χιμένεθ είδε τον Δέλλα να αποχωρεί τραυματίας στο 21ο λεπτό και τα αμυντικά κενά να αυξάνονται. Ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό κόντρα σε μία ΑΕΚ ανήμπορη να αντιδράσει.
Η “Ένωση” ρίσκαρε στην επανάληψη με στόχο να ανατρέψει την κατάσταση αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να απειλήσει σπασμωδικά στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Αντίθετα ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε περισσότερους χώρους και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του. Στο 62΄ο εξαιρετικός Μπρέσκα έφυγε στην κόντρα και γύρισε την κατάλληλα στιγμή τη μπάλα στον Μόνχε ο οποίος έγραψε το 0-3, ενώ στο 81΄και πάλι ο Μπρέσκα έδωσε μισό γκολ στον Καπετάνο για το 0-4.
Αξίζει να αναφερθεί πως με το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης όσος κόσμος της ΑΕΚ είχε μείνει στις κερκίδες χειροκρότησε τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη και αποδοκίμασε αυτούς του Μανόλο Χιμένεθ.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Νασούτι, Δέλλας (20' λ.τ. Αργυρίου), Γιάχιτς, Μάκος (74’ Γκερέιρο), Ντιόπ, Λαγός (38' Λεονάρντο), Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Μπλάνκο


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Τόμας, Ούμπιντες (51’ Μητρόπουλος), Μπρέσκα, Καπετάνος, Άλβαρες, Σανκαρέ, Ρόκας, Ζέλεσι, Μόνχε, Σολάκης

Δείτε ακόμη :

Μπέος: "Δεν μιλάω μετά από τσόντες"!

Χιμένεθ: "Κάποιοι παίκτες δεν αντέχουν άλλο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου