ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 1-0 (0-0)










ΣΑΒΒΑΤΟ 22-1-2011
ΓΗΠΕΔΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 
14η Αγωνιστική 
 Την ήττα γνώρισε η ΑΕΠ για τρίτη συνεχή αγωνιστική, σε ένα μέτριο παιχνίδι στο γήπεδο της Δήμητρας. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι... στο πρώτο μέρος, είχαν τον έλεγχο του αγώνα, καλύτερη ανάπτυξη και κυκλοφορία της μπάλας, παρ' όλα αυτά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις φάσεις που δημιούργησαν στην εστία της Δήμητρας.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και για αρκετό χρονικό διάστημα ήταν αυτοί που έλεγχαν το παιχνίδι,  βγήκαν μπροστά με αξιώσεις και κατάφεραν να σκοράρουν στο 71' με τον Μπιζιώτα, καθώς η ΑΕΠ από το 38' λεπτό της συνάντησης έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής. 
Για την ιστορία της αγωνιστικής αυτής, να πούμε πως ο αγώνας έληξε με 18 αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές (4 κόκκινες κάρτες), ενώ στο σύνολο την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν 14 φορές ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων από τον αυστηρό στις αποφάσεις του... διαιτητή Δροβατζήκα.
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ

 α' ημίχρονο
1' Καλό σουτ του Ασλανίδη μπλόκαρε ο Ορφανίδης.
3' Σουτ του Κ. Παπαδόπουλου μπλόκαρε σταθερά ο Θρφανίδης.
8' Δυνατό σουτ του Ιωσηφίδη, η μπάλα ελάχιστα άουτ.
35' Ο Μπιζιώτας μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή της ΑΕΠ, αλλά κόπηκε πριν προλάβει να πλασάρει από τον Κεντεποζίδη.
37' Καλό σουτ του Μπαλντούμη από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αποστολίδη.

β' ημίχρονο
53' Φάση διαρκείας στην περιοχή της Δήμητρας με τον Σπυρόπουλο να σουτάρει πάνω σε σώματα, την επαναφορά ο Ντεμάι να σουτάρει,απέκρουσαν πάλι οι αμυντικοί του Χρ. Λάλλου, με τελευταίο αποδέκτη της μπάλας τον Σπυρόπουλο να πλασάρει από καλή θέση άουτ.
57΄ Πολύ καλό σουτ του Κοτζατίσογλου, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
60΄Κάθετη πάσα του Ντεμάι στον Σπυρόπουλο, από θέση τετ α τετ έκανε κακό πλασέ στέλνοντας την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

62΄ Σουτ του Ιωσηφίδη, πέρασε ελάχιστα άουτ. 
65΄ Από θέση τετ α τετ, ο Μπιζιώτας πλάσαρε άουτ.
71' Παράλληλη πάσα του Κοτζατίσογλου στον Μπιζιώτα μέσα στην περιοχή, αυτή τη φορά πλάσαρε με επιτυχία στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη 1-0. 

78' Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Τσιούρη, στην πορεία της μπάλας ο Γεωργιάδης, δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά. 
87' Ο Μπιζιώτας έφυγε από το κέντρο του γηπέδου, απέφυγε και τον τελευταίο αμυντικό της ΑΕΠ, έξοδος του Αποστολίδη έγκαιρη, ο Μπιζιώτας πλασάρει από μακριά και ο Αποστολίδης αποκρούει με τα χέρια έξω από την περιοχή του, όπου δέχθηκε και την κόκκινη κάρτα.

90+ Φάση διαρκείας στην περιοχή της ΑΕΠ, όταν οι επιθετικοί της Δήμητρας επιχείρησαν 3 φορές να πλασάρουν χωρίς αποτέλεσμα αφού η μπάλα έβρισκε σε σώματα, και με τέταρτη προσπάθεια του Κοτζατίσογλου, η μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι.

Διαιτησία: Δροβατζήκας, Ρώτσικας, Ζουμπούκας (ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ).
ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: (Χ. Λάλλος) Ι. Ορφανίδης, Κ. Ορφανίδης, Λάλλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ντοβατζίδης, Μπαλντούμης, Ιωσηφίδης, Σ. Κοτζατίσογλου, Τζημορόπουλος, Μπιζιώτας, Παπαγεωργόπουλος. 
ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: (Σ. Ανδρεόπουλος) Αποστολίδης, Βουτσής (73' Βάσως), Κεντεποζίδης, Ν. Καραπάς, Σάλο, Κ. Παπαδόπουλος, Θ. Καραπάς (46' Σπυρόπουλος), Ντεμάι, Νικολαίδης (58' Γεωργιάδης), Τσιούρης, Δ. Ασλανίδης.
Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου