ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Πού έδωσε η ΕΡΤ 12.574.069,34 ευρώ






Πρώτα αξίζει να αναφέρουμε ότι επισημοποιήθηκε η πρόσληψη της Έλλης Στάη στην ΕΡΤ και μάλιστα ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων (ΠΕΘ), Υπεύθυνη Διοίκησης Έργου, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός έτους, με αντικείμενο την οργάνωση, προετοιμασία, συντονισμό,.. εποπτεία και παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.
Οι μηνιαίες μικτές αποδοχές της δημοσιογράφου καθορίζονται στο ποσό των 4.000 ευρώ, στο οποίο περιλαμβάνονται τα πάσης φύσεως επιδόματα, καθώς και πάσης φύσεως πρόσθετες αμοιβές για υπερωριακή, ημεραργιακή, νυχτερινή απασχόληση, έξοδα παράστασης κλπ.
Όπερ σημαίνει τα χρήματα θα είναι μόνο αυτά αλλά από την άλλη η πρόσληψη ως «προσωπικό ειδικών θέσεων» καθιστά πιο… ευέλικτη τη συνεργασία της δημοσιογράφου με την κρατική τηλεόραση αφού το ΔΣ θα αποφασίζει αν η συνεργασία τους θα είναι αποκλειστική!
Επίσης, μετά από πολλές περιπέτειες αποφασίστηκε να ανατεθεί στην εταιρεία ON PRODUCTIONS η παραγωγή 16 πενηντάλεπτων επεισοδίων της εκπομπής «ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ» με κόστος 10.814 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) ανά επεισόδιο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το κόστος της εκπομπής είναι το χαμηλότερο -μέχρι τώρα τουλάχιστον- των εκπομπών που έχουν ανακοινωθεί, αν και τα δύο προηγούμενα χρόνια προβολής της σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις δικαιολογώντας την παρουσία της στην κρατική τηλεόραση.
Στο σημείο αυτό μάλιστα να αναφέρουμε ότι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής Έλενα Κατρίτση δεν προσλήφθηκε στην ΕΡΤ ούτε ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων, ούτε ως συμβασιούχος αλλά θα αμείβεται από την εταιρεία παραγωγής.
Πάμε τώρα παρακάτω, να δούμε τι άλλες αποφάσεις πήρε το ΔΣ της ΕΡΤ.
Ενέκρινε την αγορά των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών δικαιωμάτων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, κατά την περίοδο 2010 – 2013. Το κόστος ανέρχεται στις 165.000 ευρώ και όπως επισημαίνουν από την ΕΡΤ είναι κατά 23% σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο.
Επίσης, ενέκρινε την αγορά τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών δικαιωμάτων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2014 (Mundial 2014) κατά την περίοδο 2010 – 2014. Μετά από τις διαπραγματεύσεις EBU – FIFA και την οριστικοποίηση του συμβολαίου, το σύνολο που θα πληρώσει η ΕΡΤ είναι 12.025.000 ευρώ.
Κι επειδή η λίστα των αποφάσεων είναι μακροσκελής να αναφέρουμε ότι το σύνολο που ενέκρινε χθες το ΔΣ είναι 12.574.069.34 ευρώ. Τα οποία μην αναρωτηθείτε από πού θα βγουν. Κοιτάξτε απλώς το λογαριασμό της ΔΕΗ που θα σας έρθει και θα το διαπιστώσετε.
Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι στην ίδια συνεδρίαση -που ομολογουμένως μας κόστισε αρκετά- ήταν να εγκρίνουν και τη λίστα με τους συμβασιούχους που… κόλλησε όμως γιατί ανάμεσα στους επιτυχόντες υπάρχουν κάποια… μελανά σημεία.
Έτσι, πήρε η μπάλα –και η καθυστέρηση- και τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα η λίστα, αν όλα πάνε καλά, να εγκριθεί στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ. Και εν τω μεταξύ οι άλλες εσωτερικής παραγωγής εκπομπές περιμένουν να στελεχωθούν από ανθρώπους μπας και καταφέρουν να κάνουν πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν πριν από το καλοκαίρι!


Γρηγόρης Μελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου