ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Οι πιο κακοντυμένες διάσημες του 2010!











Είναι διάσημες, πάμπλουτες και φέτος ανήκουν στην λίστα της Daily Mail με τις πιο κακοντυμένες της χρονιάς. Ποιες είναι και ποια στιλιστική επιλογή τους τις έκανε να μπουν στην λίστα αυτή; Κυρίες και κύριοι, απολαύστε αλλά, αλίμονο, μην αντιγράψετε!..
Όταν η lady Gaga εμφανίστηκε λες και το έσκασε από κρεοπωλείο, ήταν φυσικό κι επόμενο να προκαλέσει την κοινή γνώμη και (επάξια!) να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Και τα κατάφερε! Πρώτη, λοιπόν, στη λίστα για τις πιο κακοντυμένες στιγμές της χρονιάς, το look... μπριζόλα!
Μπορεί σ' εμάς να μην είναι ιδιαιτέρως γνωστή όμως θα γίνει με αυτόν τον τρόπο. Εδώ η τενίστρια Venus William's μπαίνει δεύτερη στη λίστα της Daily Mail για αυτή της την στιλιστική επιλογή. Δαντελένιο κορμάκι, δαντελένια φούστα και το εσώρουχο που αποκαλύπτεται από τον αέρα.
Οι επιλογές των fashion editors της Vogue γίνονται η αφορμή να μπει η Madonna στην τρίτη θέση με τις χειρότερες εμφανίσεις της χρονιάς.
Η Gwen Stefani είναι τραγουδίστρια και έχει δική της σειρά ρούχων. Δεν ξέρουμε αν το συγκεκριμένο κομμάτι που φοράει είναι από τη συλλογή της, πάντως το σίγουρο είναι ότι αυτή της η επιλογή την κατέταξε στην τέταρτη θέση.

Μια ολόσωμη φόρμα  δια χειρός Alexandre Vauthier ήταν η επιλογή της Rihanna. Θυμίζει κάτι από δεκαετία του '80 και ναι, την κατέταξε στην πέμπτη θέση.
Έγινε διάσημη για την φωνή της μέσα από το America's got talent, όχι όμως για τις στιλιστικές της επιλογές. Αν η Susan Boyle κρίνονταν γι' αυτές πιθανόνατα να έμενε στην αφάνεια!

Τlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου