ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Εξαιρετικός ο Ατρόμητος βύθισε περισσότερο τη Λάρισα - Πρώτο γκολ του Ρουίς, πρώτη νίκη του Άρη το 2011








Εξαιρετικός ο Ατρόμητος πέτυχε την ευρύτερη φετινή του νίκη (3-0) και βύθισε ακόμη περισσότερο τη Λάρισα που συμπλήρωσε 6 σερί ήττες. Οι Νάστος (1'), Σαγκανόφσκι (15') και Σαρμιέντο (82') πέτυχαν τα γκολ του Ατρόμητου που έφτασε... τους 19 βαθμούς.
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη στα τελευταία 8 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχασε μόνο στο «Καραϊσκάκη» από τον Ολυμπιακό και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Βοήθησε πολύ το γεγονός ότι σκόραρε πολύ νωρίς στο παιχνίδι, καθώς η Λάρισα άργησε πολύ να «ξυπνήσει» και τα πόδια της έγιναν ακόμα πιο «βαριά» από το άγχος.
Ο Καμαρά βρέθησε σε πολύ καλή μέρα και μαζί με τον Σαγκανόφσκι ήταν οι κορυφαίοι των γηπεδούχων. Μάλιστα, ο Πολωνός σκόραρε το τρίτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα και το δεύτερο διαδοχικό. Πλέον, η Λάρισα υπέστη την έκτη διαδοχική ήττα της, εξακολουθεί να βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, δίχως εκτός έδρας νίκη και τα πράγματα για την παραμονή δυσκολεύουν.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ελάχιστες φορές απείλησε στο παιχνίδι, ακόμα κι όταν είχε την μπάλα στην κατοχή της, τη στιγμή που ο Ατρόμητος έπαιζε σαν τη γάτα με το ποντίκι.
Συμφωνία με Δάρλα
Στο μεταξύ, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα ο Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Φίλιππο Δάρλα: "Ο Τεχνικός Δευθυντής του Συλλόγου Γιάννης Αγγελόπουλος προχώρησε σε συμφωνία τόσο με τον σύλλογο του ποδοσφαιριστή ( τη γαλλική Μπρεστ)όσο και με τον εκπρόσωπο του Γιάννη Λυπημένο.Ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στην συνέχεια για να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Καμαρά (87’ Καραλής), Τάτος (46' Σαρμιέντο), Σαγκανόφσκι, Περόνε (62' Καραγκούνης)
ΛΑΡΙΣΑ (Γιορν Άντερσεν): Αμπάρης, Κολοβέτσιος (46' Ταλ), Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας (60' Κουζέν), Πούρι, Μπλάζεκ, Σίμιτς (73’ Μετίν), Κανόμπιο, Τσιμπάμπα
ΣΚΟΡΕΡ: 2’ Νάστος, 15’ Σαγκανόφσκι, 81’ Σαρμιέντο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ολιβέιρα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Καμαρά (87’ Καραλής), Τάτος (46' Σαρμιέντο), Σαγκανόφσκι, Περόνε (62' Καραγκούνης)
ΛΑΡΙΣΑ (Γιορν Άντερσεν): Αμπάρης, Κολοβέτσιος (46' Ταλ), Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας (60' Κουζέν), Πούρι, Μπλάζεκ, Σίμιτς (73’ Μετίν), Κανόμπιο, Τσιμπάμπα



Πρώτη νίκη του Άρη 

Υπό το βλέμμα του Σέρσε Κόσμι, που πιθανότατα θα είναι ο νέος προπονητής της, η Καβάλα προσπάθησε να αντιδράσει μετά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε από τον Ρουίς και είχε τις ευκαιρίες για να φθάσει στην ισοφάριση, κυρίως με τους Ονουάτσι και Ογκμπέτσε. Ο Χένρικ Κάσπερτσακ, που ανέλαβε τους Καβαλιώτες στις 17 Νοέμβρη και πιθανότατα σήμερα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι, στους επτά αγώνες που κάθισε στον πάγκο των «αργοναυτών» πέτυχε μόλις μία νίκη (επί της ΑΕΚ), έχοντας τρεις ισοπαλίες και άλλες τόσες ήττες.
Ο Ιταλός Σέρσε Κόσμι, μάλιστα, δεν αποκλείεται αν όλα πάνε καλά στις τελευταίες διαπραγματεύσεις, να ντεμπουτάρει στο παιχνίδι με τη Λάρισα το Σάββατο.
Ο Άρης από την άλλη, που έχασε με αρκετά σοβαρό τραυματισμό τον Σέρχιο Κόκε, επέστρεψε στις νίκες έπειτα από την ήττα από την Ξάνθη, αν και είχε αρκετές απουσίες. Παρ’ όλα αυτά με καλή απόδοση κυρίως των μέσων του κατάφερε να επικρατήσει, ενώ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο νεαρός γκολκίπερ του Μάρκος Βελλίδης, που έκανε ντεμπούτο στα 23 του χρόνια και όποτε χρειάστηκε δήλωσε "παρών".

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Οριόλ, Λαζαρίδης, Φατί, Πρίττας, Μενδρινός (83’ Καζναφέρης), Χαβίτο, Κόκε (16' λ.τ. Τσεσνάουσκις, 90’ Κατίδης), Ρουίς.
ΚΑΒΑΛΑ (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (77' Γιάννου), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο, Ντικρόκ, Βουτσίτσεβιτς, Ονουάτσι, Δρόσος (30' Νταρσβίλ, 46' Ελευθεριάδης), Ογκμπέτσε
ΣΚΟΡΕΡ: 3’ Ρουίς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
Τσεσνάουσκις, Ρουίς – Ντικρόκ, Καρντόσο, Βουτσίτσεβιτς, Τόμασιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -


ΕΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου