ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Ελεύθεροι με όρους οι 22 οπαδοί του Ηρακλή









Έπειτα από επτά ημέρες οι 22 οπαδοί του Ηρακλή που κρατούνταν για τα όσα έγιναν μετά τον αγώνα μπάσκετ ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός έμειναν ελεύθεροι με κάποιους περιοριστικούς όρους, μέχρι να γίνει η δίκη σε περίπου 18 μήνες από σήμερα.Από το...
πρωί είχαν μαζευτεί πολλοί φίλοι του Ηρακλή αλλά και οι γονείς των κρατουμένων έξω από τα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη, και παρά την παγωνιά και το χιόνι που έπεφτε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, προσπάθησαν με συνθήματα να συμπαρασταθούν στους 22 ομοϊδεάτες τους.
Τελικά και οι 22 έμειναν ελεύθεροι, αν και υπάρχουν περιοριστικοί όροι, μέχρι τουλάχιστον τη δίκη τους. Κάποιοι απ’ αυτούς θα πρέπει να παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους σε τακτά χρονικά διαστήματα, επιβλήθηκε επίσης απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ εκείνη που… γλίτωσε από τους περιοριστικούς όρους ήταν η μοναδική γυναίκα.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης, οι οπαδοί του Ηρακλή που βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, ενώ το ίδιο έγινε και με τους 22 κατηγορούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου