ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Στις φυλακές στο Φελλί Γρεβενών ο 25χρονος αλλοδαπός που απειλούσε με όπλο 3 άτομα στην Πτολεμαΐδα...







Τέσσερα χρόνια και δύο μήνες φυλάκιση επέβαλλε το δικαστήριο στον 25χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, που συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στην Πτολεμαΐδα, διότι, με την απειλή μονόκαννου κυνηγετικού όπλου, εξανάγκασε 3 Έλληνες,.. ηλικίας 39, 26 και 42 ετών, να επιβιβαστούν σε επιβατικό Ι.Χ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 39χρονης, και να κινηθούν στην πόλη της Πτολεμαΐδας.
Συγκεκριμένα, ο 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διασκέδαζε σε ένα κατάστημα (καφετερία) της Πτολεμαΐδας, στις 6:30΄ το πρωί της Πέμπτης, με την απειλή μονόκαννου κυνηγετικού όπλου, εξανάγκασε την ιδιοκτήτρια της καφετερίας και δύο θαμώνες- εκ των οποίων η μία γυναίκα, να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 39χρονης και να κινηθούν στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Μάλιστα κατά τη διαδρομή θώπευσε τη μία από τις γυναίκες και πυροβόλησε μία φορά στον ανεμοθώρακα του οχήματος προκαλώντας φθορές σ αυτό.
Ο 25χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για παράβαση του Νόμου περί όπλων, παράνομη κατακράτηση, παράνομη βία και παράβαση Ν. περί αλλοδαπών. Καθώς, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 3 μαχαίρια, 3 φυσίγγια και μέρη από το ανωτέρω κυνηγετικό όπλο.
Από την προανάκριση διαπιστώθηκε επίσης ότι ο συλληφθείς εισήλθε και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας, ενώ σε βάρος του εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις.
Ο συλληφθείς μετά την παραπομπή του στον εισαγγελέα δικάστηκε με τη διαδικασία της αυτόφωρης διαδικασίας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκιση 4 ετών και 2 μηνών, καθώς και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ και οδηγήθηκε αμέσως στις φυλακές Φελλίου Γρεβενών.

Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου