ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

BBC - Συρρικνώνει το δικτυακό του τόπο λόγω Μέρντοχ


Πλήρη ανασχεδιασμό και περικοπή περίπου 360 θέσεων εργασίας προανήγγειλε για την επόμενη πενταετία το BBC Online...





Η διαδικτυακή υπηρεσία του βρετανικού ομίλου ενημέρωσης απασχολεί σήμερα 1.600 εργαζομένους και είναι ο πρώτος σε επισκεψιμότητα κρατικός διαδικτυακός ιστότοπος στον κόσμο, με 105 εκατ. επισκέπτες μηνιαίως. Σε ανακοίνωσή.. του ο όμιλος διευκρινίζει ότι οι αλλαγές αποσκοπούν μεταξύ άλλων στον περιορισμό του ανταγωνισμού του BBC Online με άλλους ιδιωτικούς ιστότοπους. Για τον σκοπό αυτό, οι περικοπές θα αφορούν κυρίως τις αθλητικές μεταδόσεις του ιστότοπου και τις ειδήσεις από το χώρο του θεάματος. Πρόκειται για δύο τομείς πληροφόρησης που προσφέρουν επί πληρωμή ιδιωτικοί ιστότοποι. Σε αντιστάθμισμα, θα δοθεί έμφαση στις πληροφορίες και τις αναρτήσεις εν γένει από το χώρο του πολιτισμού και της τέχνης.
Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα του γαλλικού Monde, «ο ανταγωνισμός του BBC στους τομείς του αθλητισμού και του λαϊφστάιλ έχει προκαλέσει εδώ καιρό έντονες διαμαρτυρίες από ιδιωτικούς ομίλους μέσων ενημέρωσης, κυρίως από τον όμιλο News Corp. του αυστραλιανής καταγωγής μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ».
Ο σημερινός προϋπολογισμός του BBC Online είναι 137 εκατ. στερλίνες (161 εκατ. ευρώ). Στόχος του ομίλου είναι να περιοριστούν οι δαπάνες του ιστότοπου κατά 20% έως το 2017 - σημειωτέον ότι το site του ΒΒC δεν έχει διαφημιστικά έσοδα, αφού δεν αναρτά διαφημίσεις.


ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου