ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ανοιξιάτικο σκηνικό - Οι Αλκυονίδες έφτασαν ... – Δείτε τι καιρό θα κάνει όλη την εβδομάδα...






Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές αρχικά στη Μακεδονία και από νωρίς το απόγευμα και στη Θράκη. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν... ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στα
νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησος προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες, κατά τόπους, αναμένεται περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη
Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά νότιοι 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στις
Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα
νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα Δωδεκάνησα μέχρι 5 μποφόρ. Από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στην
Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη
Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Την
Τρίτη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Το βράδυ στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένες ορατότητες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και νότια. Από νότιες διευθύνσεις οι άνεμοι, στα δυτικά 4 με 5 και στα ανατολικά 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Την
Τετάρτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Από το βράδυ σταδιακή βελτίωση στα δυτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν αρχικά ασθενείς και αργότερα βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στο ανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ. Σε μικρή πτώση σε όλη τη χώρα η θερμοκρασία.


Την
Πέμπτη στα δυτικά προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.

Την
Παρασκευή στα νοτιοανατολικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία σε άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου