ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ποιός έχει το ρεκόρ παραμονής στην εξουσία;





Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα βιογραφικά των επαγγελματιών της πολιτικής (γιατί πουθενά αλλού δεν έχουν διαπρέψει) θα διαπιστώσει ότι εκείνοι που κυβέρνησαν τον τόπο περισσότερο από κάθε άλλον είναι, κατά σειρά, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Κώστας Σημίτης, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Θεόδωρος Πάγκαλος...
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος με 20 χρόνια θητείας (από το 1981 μέχρι το 2004) σε κορυφαία υπουργεία, δεν έλειψε από καμία κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, πλην της τελευταίας του Γιώργου Παπανδρέου.
Ο Κώστας Σημίτης με 18 χρόνια, έρχεται δεύτερος. Συμμετείχε κι αυτός σε όλες τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, είτε ως υπουργός, είτε ως πρωθυπουργός, εκτός από την τελευταία και απουσίασε μόνο το διάστημα 87-89 της εποχής «Τσοβόλα δώστα όλα».
Τρίτος (αλλά έχει λίγο ακόμα μέλλον μπροστά του, εάν εξαντλήσει την τετραετία) έρχεται ο Γιώργος Παπανδρέου με 17 χρόνια στην εξουσία και τέταρτος ο Θεόδωρος Πάγκαλος με 16 χρόνια (εξαιτίας της αποβολής του από την κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη στη δεύτερη τετραετία).
Όλοι αυτοί πληρώνονται από τους Έλληνες φορολογούμενους επί 30 χρόνια και βάλε. Κι έχουν κυβερνήσει, δηλαδή διαχειριστεί τις τύχες και την περιουσία του ελληνικού λαού (με το αζημίωτο), για σχεδόν 20 χρόνια, με τα γνωστά αποτελέσματα που ζούμε όλοι σήμερα.
Αλήθεια ο Θ. Πάγκαλος πως θα ονόμαζε τους πολιτικούς που πληρώνονται εδώ και τριάντα χρόνια από το ελληνικό δημόσιο και συμπεριφέρονται σα να είναι μόνιμοι (κάτι σαν τους « κοπρίτες» δηλαδή, αλλά με πιο πολλά λεφτά και εξουσία), χωρίς να δίνουν λόγο σε κανέναν;


Αλέξανδρος Σγουρός

4 σχόλια:

  1. Ο Γεώργιος Παπανδρέου τόσα χρόνια δεν κατάλαβε τι γινόταν. Ή είναι βλάκας ή είναι αδιάφορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος τόσα χρόνια κατάλαβε πολύ καλά τι γινόταν. Ξέρει ακριβώς πόσους διόρισε γι' αυτό και λέει "μαζί τα φάγαμε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κωνσταντίνος Σημίτης κατάλαβε τι γινόταν αλλά έκανε πως δεν κατάλαβε! Μας έδεσε χειροπόδαρα με δάνεια και υπερτιμολογήσεις για να παραδώσει μία "δυνατή" Ελλάδα που μόνο αυτός την κατάλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος υπάρχει για να μας θύμιζει τη μαλακία που τόσα χρόνια κάναμε! Γι' αυτό και μόνο, ας του δοθεί χάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή