ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Χρυσάφι στα πόδια της

Η Ρούµπι ζήτησε 5 εκατ. ευρώ για να καλύψει τον Καβαλιέρε...






Πέντε εκατοµµύρια ευρώ ζήτησε από τον Μπερλουσκόνι η Ρούµπι για να µην αναφερθεί στις ερωτικές συνευρέσεις της µε τον πρωθυπουργό όταν ήταν ακόµη ανήλικη, αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ενώ... τα κόµµατα της αντιπολίτευσης ζητούν από τον Μπερλουσκόνι να παραιτηθεί.  Η πίεση στον πρωθυπουργό αυξήθηκε αφού οι δικαστές απέστειλαν έκθεση 389 σελίδων στο Κοινοβούλιο όπου αναφέρουν πως σηµαντικός αριθµός νεαρών γυναικών είχαν σεξουαλικές σχέσεις επί πληρωµή µε τον Μπερλουσκόνι. Η αντιπολίτευση ζήτησε την παραίτησή του, ενώ ο πρόεδρος της χώρας Τζόρτζο Ναπολιτάνο εξέφρασε την ευχή «να µπορέσουν να εξακριβωθούν το συντοµότερο όλες οι εισαγγελικές θέσεις στα δικαστήρια, όπως ορίζει ο νόµος». Για πρώτη φορά υπήρξε χθες και ξεκάθαρη αρνητική αντίδραση από την Καθολική Εκκλησία. Ο Μάρκο Ταρκουίνο, διευθυντής της εφηµερίδας «Αβενίρε» που ανήκει στη Σύνοδο των Καθολικών Επισκόπων Ιταλίας, τόνισε ότι «και µόνον η ιδέα πως ένας άνδρας που κατέχει κορυφαία θέση στους κρατικούς θεσµούς εµπλέκεται σε ιστορίες εκπόρνευσης και, ακόµη χειρότερα, εκπόρνευσης ανηλίκων, πληγώνει και σοκάρει». Οµως ο Μπερλουσκόνι απέκλεισε οποιαδήποτε πιθανότητα να παραιτηθεί. «Τρελαθήκατε όλοι;», απάντησε χθες βράδυ όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Είµαι απολύτως ήρεµος και το απολαµβάνω»...


«Κάνε την τρελή»
Ο ισχυρισµός ότι η γεννηµένη στο Μαρόκο χορεύτρια της κοιλιάς Καρίµα Ελ-Μαχρούκ, γνωστότερη ως Ρούµπι, η οποία ήταν 17 χρονών όταν γνώρισε τον Μπερλουσκόνι, απαίτησε από τον πρωθυπουργό 5 εκατ. ευρώ για να κρατήσει το στόµα της κλειστό, προκύπτει από υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνοµιλίες ανάµεσα στη νεαρή και τη µητέρα του ιταλού πρώην φίλου της.
«Μίλησα µε τον Σίλβιο και του είπα ότι θέλω να βγάλω κάτι απ’ αυτό: πέντε εκατοµµύρια. Πέντε εκατοµµύρια για τη ζηµιά στην υπόληψή µου», λέει η Ρούµπι. Σε άλλη συνοµιλία µε φίλη της, αποκαλύπτει: «Μου τηλεφώνησε χθες και µου είπε, “Ρούµπι, θα σου δώσω όσα χρήµατα θέλεις... Θα σε σκεπάσω µε χρυσάφι, όµως το σηµαντικό είναι να καλύψεις τα πάντα, να µην πεις τίποτε σε κανέναν”». Σε µιαν άλλη δηλώνει: «∆εν ανησυχούµε καθόλου, επειδή ο Σίλβιο µου τηλεφωνεί συνέχεια.


Μου είπε: “Προσπάθησε να κάνεις την τρελή, λέγε απίθανες ιστορίες”…». Σε άλλο σηµείο των αποµαγνητοφωνηµένων συνοµιλιών, µια γυναίκα περιγράφει ερωτικά πάρτι του Μπερλουσκόνι στα οποία οι προσκεκληµένες φορούσαν στολές νοσοκόµας ή αστυνοµικού. Μια γυναίκα χαρακτηρίζει την κατοικία του Μπερλουσκόνι «πορνείο». Οι δικαστέςθέλουννα ασκήσουν δίωξη εις βάρος του 74χρονου Μπερλουσκόνι επειδή έκανε σεξ µε ανήλικη πόρνη και καταχράστηκε το αξίωµά του για να κρατήσει κρυφό το αδίκηµά του. Για τον λόγο αυτόν απέστειλαν τις αποµαγνητοφωνηµένες συνοµιλίες στο Κοινοβούλιο ώστε να τεκµηριώσουν το αίτηµά τους να ερευνήσουν το γραφείο συνεργάτη του Μπερλουσκόνι που πιστεύουν ότι χειριζόταν τις πληρωµές στις νεαρές. Η... νέα σύντροφος
Οι νέες αποκαλύψεις έγιναν µία ηµέρα αφότου ο Μπερλουσκόνι διαβεβαίωσε τους Ιταλούς ότι είναι αδιανόητο να εκδηλώθηκε στο σπίτι του ανάρµοστη συµπεριφορά επειδή έχει σταθερή σχέση και η σύντροφός του δεν θα το επέτρεπε... Οι εφηµερίδες ανέφεραν χθες διάφορες πιθανές συντρόφους του – όλες αρκετά νέες για να είναι εγγονές του. Πρώτη στον κατάλογο η 25χρονη Νικόλ Μινέτι, πρώην οδοντίατρος του Μπερλουσκόνι, την οποία ο πρωθυπουργός προώθησε στην πολιτική και ανέδειξε σε περιφερειακή σύµβουλο στη Λοµβαρδία (οι εισαγγελείς υποπτεύονται ότι «στρατολογούσε νεαρές γυναίκες» για να κάνουν σεξ µαζί του). Περιλαµβάνονται ακόµη η τηλεοπτική στάρλετ Φραντσέσκα Πασκάλε, 25 χρονών, που είχε παρευρεθεί στα ιδιωτικά πάρτι του πρωθυπουργού, η 28χρονηΦεντερίκα Γκαλιάρντι, η οποία τον συνόδευε στη Σύνοδο Κορυφής των G20 πέρυσι τον Ιούνιο στο Τορόντο και το µοντέλο Γκρατσιάνα Καπόνε, «η Αντζελίνα Ζολί της Απουλίας». 

ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου