ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Βόλος: Υπερχρεωμένος έμπορος σκηνοθέτησε ληστεία για να πάρει την ασφάλεια!







Επιχειρηματίας με μεγάλη εμπορική δραστηριότητα αναγκάστηκε να σκηνοθετήσει την κλοπή του πολυτελούς αυτοκινήτου του γιατί τον έπνιγαν τα χρέη. Ο 43χρονος επιχειρηματίας δήλωσε την κλοπή της καλογυαλισμένης Mercedes... στις αστυνομικές αρχές. Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έπειτα από έρευνα ανακάλυψαν ότι ο κλέφτης ήταν ο ίδιος!
Ο επιχειρηματίας από τη Λάρισα, σύμφωνα με το taxidromos.gr, μετέβη την περασμένη Τετάρτη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για να δηλώσει την κλοπή του οχήματός του, περιγράφοντας με λεπτομέρειες πως υποτίθεται ότι είχαν συμβεί όλα.
Υποστήριξε ότι έφτασε στο Βόλο τις απογευματινές ώρες και στάθμευσε το πολυτελές όχημα στο χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης, κοντά στο Δημαρχείο Βόλου. Το κλείδωσε και επέστρεψε το βράδυ, όπου ανακάλυψε ότι το αυτοκίνητο είχε κάνει φτερά!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης κατέρρευσε οικονομικά, απόρροια της μεγάλης κρίσης και έχασε τις ανθούσες εμπορικές δραστηριότητες που είχε αναπτύξει στη Λάρισα. Επινόησε την κλοπή για να εξασφαλίσει ως αποζημίωση χρηματικό ποσό 50.000 ευρώ περίπου από την ασφαλιστική του εταιρία για να καλύψει μέρος των χρεών τους.
Το αυτοκίνητο δεν είχε εντοπιστεί μέχρι προχθές και εξετάζεται το ενδεχόμενο να τεμαχίστηκε σε μια προσπάθεια του 43χρονου να κάνει πιστευτή την ιστορία του.
Ο υπερχρεωμένος επιχειρηματίες συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ψευδορκία, άσκοπη κινητοποίησης της αστυνομικής αρχής και απόπειρα απάτης σε βάρος της ασφαλιστικής εταιρίας.
ΥΓ ΑΕΤΟΣ2 :Τι σκέφτεται ο Κόσμος...Δυστυχώς θα δούμε πολλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου