ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Παραμένει ο κίνδυνος να «κοπεί» η ελληνική εκπομπή της Ντόιτσε Βέλε

Η Ντόιτσε Βέλε αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει την ελληνόφωνη ραδιοφωνική εκπομπή, παρά την αρχική διαβεβαίωση της γερμανικής κυβέρνησης για τη διατήρησή της...




Ο εκπρόσωπος του διευθυντή της Ντόιτσε Βέλε, Έρικ Μπέτερμαν δήλωσε: "Οι οριστικές αποφάσεις των οργάνων του σταθμού θα ληφθούν στη διάρκεια του τρέχοντος έτους, 2011". Το Μάρτιο αναμένεται να συγκληθεί... νέο Ραδιοφωνικό Συμβούλιο όπου και θα διαμορφωθεί ο τελικός προγραμματισμός του σταθμού για την περίοδο 2010-2013, μέρος του οποίου είναι και η αναστολή της ελληνόφωνης ραδιοφωνικής εκπομπής.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της "αυτή τη στιγμή είναι υπό εξέταση το σύνολο της προσφοράς", υπό το πρίσμα και της "στενότητας του οικονομικού προϋπολογισμού". Στη συνεδρίαση της 21ης Ιανουαρίου αποφασίστηκε η στροφή στα πολυμέσα. Στο πλαίσιο αυτό, η Ντόιτσε Βέλε, "θα διατηρήσει την παρουσία της στην Ελλάδα και στο πνεύμα των πολυμέσων θα ενισχύσει την προσφορά μέσω ιντερνέτ και video-on demand". Ωστόσο ο σχεδιασμός, που δεν διαψεύδεται από τον εκπρόσωπο, προβλέπει κατάργηση του ραδιοφωνικού προγράμματος διάρκειας 30 λεπτών που εκπέμπει καθημερινά η Ντόιτσε Βέλε.
Είναι η δεύτερη φορά, μετά το 1999, που κινδυνεύει να πέσει θύμα περικοπών της Ντόιτσε Βέλε η ελληνόφωνη εκπομπή η οποία έχει ιστορία 47 χρόνων.


ENET 

YΓ AETOY: Στα Γρεβενά την Ελληνική Υπηρεσία της Ντόιτσε Βέλε την ακούτε στις 13:00 στον STAR FM 933

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου