ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Η άσωτη θυγατέρα γυρίζει στο σπίτι της μαμάς;

Σχετικά αθόρυβα προχωρούν οι αλλαγές στον ΟΤΕ και στο βάθος του χρόνου μόλις έχει αρχίσει να φαίνεται η συγχώνευση με τη μονάκριβη θυγατέρα, την Cosmote...
 






Η αλλαγή στην ηγεσία του ΟΤΕ με τον -προερχόμενο από την Cosmote- Μιχ. Τσαμάζ να διαδέχεται τον περασμένο Νοέμβριο τον Παν. Βουρλούμη, μάλλον είναι η τελευταία με τον ΟΤΕ να έχει τη μορφή που γνωρίζουμε σήμερα...
Το 2012 εκπνέει η ισχύς της συμφωνίας μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και της Deutsche Telekom (DT) και η τελευταία μπορεί χωρίς κανένα απολύτως εμπόδιο να επελάσει αποκτώντας ουσιαστικά και τυπικά τον απόλυτο έλεγχο στη (μην ξεχνιόμαστε) μεγαλύτερη εταιρεία της Ελλάδας.
Οι προεκλογικές υποσχέσεις
Εκτός, βέβαια, αν η κυβέρνηση αποφασίσει να ασχοληθεί τους επόμενους μήνες με το θέμα, στο πλαίσιο και της προεκλογικής υπόσχεσης περί ανάκτησης του ελέγχου του Δημοσίου στον ΟΤΕ, αν και (σ.σ. στην περίπτωση που έχετε την απορία) δεν θα στοιχηματίζαμε υπέρ μιας τέτοιας εξέλιξης.
Μέχρι τότε, όμως, έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά. Η νέα διοίκηση έδωσε ήδη ένα πρώτο δείγμα γραφής, μετά και την αποχώρηση προσώπων που έπαιξαν κομβικό ρόλο στη λειτουργία του ΟΤΕ τα τελευταία χρόνια.
Ο Ιορδ. Αϊβάζης, στενός συνεργάτης του Παν. Βουρλούμη και γενικός εκτελεστικός διευθυντής στον οργανισμό, αποχώρησε με την εκπνοή του 2010. Την περασμένη Πέμπτη αποχώρησε και ο Π. Πασσιάς, επικεφαλής της διεύθυνσης νομικών θεμάτων. Για τον μεν πρώτο δεν ανακοινώθηκε αντικαταστάτης, όμως τη θέση του δεύτερου ανέλαβε η -επίσης εκ Cosmote ορμώμενη- Ειρήνη Νικολαΐδη.
Αυτές οι αλλαγές προσώπων, συνηθισμένες όταν υπάρχει νέο πρόσωπο στην κορυφή της ιεραρχίας, είναι όπως όλα δείχνουν μόνον η αρχή.
Επιστρέφουν από τις θυγατρικές των Βαλκανίων
Πολλά από τα στελέχη που βρίσκονται ή κάποια στιγμή βρέθηκαν στην Cosmote και τις θυγατρικές της στα Βαλκάνια αναμένεται να μετακομίσουν στο μέγαρο του ΟΤΕ, θέτοντας τις βάσεις για μια «βελούδινη» συγχώνευση που, τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως, δεν θα επηρεάσει τον κορμό των εργαζομένων αλλά μάλλον θα μειώσει τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν θέσεις στους... ανώτερους ορόφους του μεγάρου.
Τώρα, αν η ρυθμιστική Αρχή (δηλαδή η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, η ΕΕΤΤ) εγείρει ερωτήματα για τη συγχώνευση είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Πάλι αν μας ρωτούσατε θα λέγαμε πως όλο και κάποια γκρίνια θα διατυπωθεί για τα ενιαία προγράμματα σταθερής - κινητής τηλεφωνίας που θα παρουσιάσει μετά τη συγχώνευση ο ΟΤΕ. Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγους μήνες για να δούμε τέτοιες εξελίξεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου