ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ο Καιρός: Συννεφιά αλλά και βελτίωση... - Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στη Δυτική Μακεδονία

Αναμένονται βροχές κυρίως απο το μεσημέρι στα δυτικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Εξασθένηση των ανέμων στο Αιγαίο...
 


 
Πιο αναλυτικά:
Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν... μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά μέχρι το μεσημέρι βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 6 έως 09 βαθμούς Κέλσιου.
Σε νησιά Ιόνιου, Ήπειρο, δυτική Στέρεα και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται τοπικές βροχές, αρχικά στα νότια και μετά το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια στα ορεινά, σποραδικές καταιγίδες το βράδυ στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μηδέν έως 15 βαθμούς Κέλσιου.
Για τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο κυρίως τις πρωινές ώρες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 11 βαθμούς Κέλσιου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην Κρήτη πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κέλσιου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίφες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι , στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 5 με 6 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 13 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Για την Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 10 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά τις πρωινές ώρες αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 έως 9 βαθμούς Κέλσιου. 

 Δείτε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου