ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Απάντηση Γιάννη (Τζίγκερ) Βαρδινογιάννη - Αιχμές για την κίνηση Πατέρα...






Με αφορμή την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο μεγαμέτοχος των «πρασίνων», Γιάννης Βαρδινογιάννης άφησε αιχμές για την κίνηση του πρώην προέδρου, καθώς μιλώντας σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του έκανε λόγο για «επικοινωνιακά τρικ... και κινήσεις τακτικής που σκοπίμως δημιουργούν αναταραχή για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος». Παράλληλα, ο Τζίγκερ εκφράζει την αντίδρασή του στις ενέργειες του Ανδρέα Βγενόπουλου και των ανθρώπων επιρροής του!
Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις τελευταίες εξελίξεις σε μετοχικό επίπεδο είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος μιλώντας στους στενούς του συνεργάτες άφησε αιχμές τόσο για τον Νικόλα Πατέρα, που παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΠΑΕ πριν από ένα 24ωρο, όσο και για τον Ανδρέα Βγενόπουλο...

«Μόλις βγήκε η νέα διοικούσα επιτροπή και άρχισαν οι συζητήσεις για το πώς θα λυθεί το οικονομικό πρόβλημα στην ΠΑΕ, ορισμένοι άρχισαν πάλι τις επικοινωνιακές κινήσεις τακτικής και δημιουργούν επιπλέον αναταραχή και μάλιστα σκόπιμα για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από το πραγματικό πρόβλημα του συλλόγου, το οποίο έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι» αναφέρει ο Τζίγκερ στους συνεργάτες του.

Ο Βαρδινογιάννης, ουσιαστικά «χρεώνει» στον Πατέρα την αιφνιδιαστική αποχώρησή του από το Δ.Σ. και ενώ επίκεινται οι σοβαρές συζητήσεις για τα οικονομικά, ενώ για τον Βγενόπουλο θεωρεί ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι εκπρόσωποί του στο Δ.Σ. (Μαυροκουκουλάκης, Λομβάρδου) φροντίζουν να δηλώνουν τις τελευταίες μέρες ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον "Mr MIG", αν και έχουν προταθεί από τον ίδιο στο διοικητικό συμβούλιο!
Παράλληλα, δεν περνάει απαρατήρητη και η... διαρροή από πλευράς του Μιχάλη Ζολώτα (μέτοχος επιρροής Βγενόπουλου) περί αποχώρησής του από το Δ.Σ. με τον Μίμη Δομάζο να παίρνει τη θέση του στο συμβούλιο.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, όπως έχει τονίσει, θα ανοίξει τα χαρτιά στο προσεχές διάστημα, όπου αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα για όλους και για όλα στον Παναθηναϊκό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου