ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Με τη «χρυσή μπάλα» αγκαλιά έφυγε από την Οπερα της Ζυρίχης ο Λιονέλ Μέσι...









Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, ουσιαστικά ...νίκησε τους συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα, τον Τσάβι και τον Ινιέστα. Η φινέτσα και η κλάση του Μέσι υπερίσχυσαν! Ηταν η δεύτερη στη σειρά τιμητική διάκριση με τη «χρυσή μπάλα»... για τον διάστημο σούπερ σταρ της Μπάρτσα.«Δεν περίμενα να κερδίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα. Θέλω να μοιραστώ αυτό το βραβείο με όλους τους φίλους και τους συμπαίκτες μου, χωρίς τους οποίους δεν θα ήμουν εδώ. Οπως και με τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα και την οικογένειά μου» , δήλωσε ο Μέσι, όταν τον τιμούσε ο προπονητής του στη Μπαρτσελόνα, Πέπε Γκουαρντιόλα.
Οσον αφορά στους προπονητές, ο Μουρίνιο επικράτησε και κέρδισε την τιμητική διάκριση στο γκαλά της FIFA στη Ζυρίχη. Ο Πορτογάλος επιβραβεύτηκε για το τρεμπλ που κατέκτησε με την Ιντερ την περασμένη σεζόν. Δεύτερος στις προτιμήσεις ήταν ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε της Εθνικής Ισπανίας και ακολούθησε ο Πέπε Γκουαρντιόλα της Μπαρτσελόνα.
«Δεν τα κατάφερα μόνος μου.Ο,τι πέτυχα ήταν με την υποστήριξη των παικτών και της ομάδας μου. Ευχαριστώ όσους με τίμησαν με την ψήφο τους» , είπε ο Μουρίνιο όταν παρέλαβε το βραβείο. Ο νυν τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, αγκαλιάστηκε με τον Λούσιο, τον Μαϊκόν και τον Σνάιντερ, με τους οποίους συνεργάστηκε στην Ιντερ.
Η καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς ήταν η εξής: Κασίγιας, Μαϊκόν, Λούσιο, Πικέ, Πουγιόλ, Τσάβι, Ινιέστα, Σνάιντερ, Μέσι, Βίγια, Ρονάλντο.
Τέλος, καλύτερη παίκτρια της σεζόν βγήκε η Μάρτα από τη Βραζιλία, για πολλούς θεωρείται ο ...θηλυκός Πελέ. Πέντε σερί σεζόν φτάνει σε αυτή τη σπουδαία διάκριση!Και καλύτερο γκολ ήταν του Χαμίτ Αλντιντοπ στο ματς της Τουρκίας στο Καζακστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου