ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την υποβάθμιση των νοσοκομείων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας....





"Η κυβέρνηση με αλλεπάλληλες αποφάσεις επιδεινώνει τη διαβίωση των πολιτών. Αποφάσεις που δημιουργούν έντονους προβληματισμούς, ιδίως όταν λαμβάνονται κρυφά, έξω από κάθε έννοια κοινοβουλευτικής δεοντολογίας. Σειρά αποκαλύψεων τέτοιων πρακτικών είχε... ο πολύπαθος τομέας της υγείας. Τέλη Νοεμβρίου του 2010 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προέβη σε δύο αχαρακτήριστες ενέργειες. Πρώτα με την 2/75264/0022-30/11/2010 ΚΥΑ μείωσε στο 9% το μέγιστο ποσοστό που θα καταβάλλεται για τις πρόσθετες αμοιβές των ιατρών από το σύνολο των μηνιαίων αποζημιώσεων. Μετά, σε τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο, στο αρ. 34 του ν.3896/2010 υποβάθμισε σχεδόν όλα τα νοσοκομεία της περιφέρειας από κατηγορία «Γ» σε «Β». Έτσι οδηγούμαστε σε οπισθοδρόμηση τουλάχιστον 40 ετών. Τα νομαρχιακά νοσοκομεία θα πάψουν να εφημερεύουν όλες τις ημέρες του μήνα γιατί δεν θα πληρώνονται οι ιατροί.


Ερωτάται ο κ. Υπουργός
1. Σκοπεύετε να συρρικνώσετε την για δεκαετίες καταξιωμένη 24ωρη κάλυψη της Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας περίθαλψης για 30 ημέρες το μήνα από τα νομαρχιακά νοσοκομεία όλης της χώρας;
2. Αντιλαμβάνεστε πως αυτή σας η απόφαση έχει διογκώσει το αίσθημα της ανασφάλειας των κατοίκων της περιφέρειας;
3. Προτίθεστε να επαληθεύσετε τις προφορικές δεσμεύσεις των τοπικών σας βουλευτών περί άμεσης ανάκλησης της εν λόγω απαράδεκτης τροπολογίας;"


Ο ερωτών βουλευτής


Ζήσης Τζηκαλάγιας

ΑΕΤΟΣ2 :Τη συγκεκριμένη ερώτηση δεν θα έπρεπε να συνυπογράψουν και όλοι οι Βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας;  Ως Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να λέτε μόνο yes?

1 σχόλιο:

  1. Σωστος ο ΑΕΤΟΣ !!!
    Ολο στο σκιψιμο ειναι οι βουλευτες Δυτ.Μακεδονιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή