ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Επίσκεψη του Δημοσθένη Κουπτσίδη στη ΔΕΥΑΓ - Απορίες ΑΕΤΟΥ...

"Έρχεται φθηνότερο και ποιοτικότερο νερό..."











Οι Πολίτες πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στη ΔΕΥΑΓ και να κλείνουν τα αυτιά τους στην παραφιλολογία των τελευταίων ημερών δήλωσε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης από τα γραφεία της... ΔΕΥΑΓ αμέσως μετά την ενημερωτική συνάντηση που είχε με τον Διευθυντή και τους Υπαλλήλους, την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011.
Υπάρχουν προβλήματα τα οποία έχουν ειπωθεί πολλές φορές και τα οποία έχουν πάρει το δρόμο της Εισαγγελικής έρευνας, αυτό που εμείς θέλουμε είναι να σταματήσει η παραφιλολογία και οι πολίτες να δείξουν και πάλι εμπιστοσύνη στη ΔΕΥΑΓ. Στόχος μας είναι να εξυγιανθεί η εταιρεία και να γίνει εταιρεία κοινωνικών παροχών για όλους τους Δημότες και συνέχισε, υπάρχουν κακώς κείμενα αυτά θα βγουν στο φως θα υπάρξουν υπεύθυνοι και θα αποδοθούν ευθύνες.
Θα υπάρξει μία ξεκάθαρη εικόνα η οποία θα γνωστοποιηθεί σε όλους τους Πολίτες και να είναι σίγουροι και βέβαιοι ότι αυτή η εταιρεία μπορεί και θα γίνει υγιής, μπορεί να είναι βιώσιμη, μπορεί να φέρει έσοδα στο Δήμο, τα οποία αφού εξυγιανθεί οικονομικά η επιχείρηση, να διατίθενται για κοινωφελή έργα προς όφελος των Πολιτών.
Οι δημότες πρέπει να στηρίξουν την ΔΕΥΑΓ, η οποία θα έχει την ευθύνη της Υδροδότησης όλου του Νέου Δήμου και τη λειτουργία του Βιολογικού καθαρισμού καθώς και του μεγάλου έργου που έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ για την ύδρευση της πόλης. Τόνισε ότι από την επομένη χρονιά θα γίνει πράξη ο στόχος για μείωση των τιμολογίων. Υποσχέθηκε σωστή διαχείριση και καλύτερες παροχές υπηρεσιών προς όλους και μία εταιρεία υγιή και βιώσιμη με παροχή ποιοτικότερου νερού. Τέλος ζήτησε για ακόμη μία φορά οι Πολίτες να δείξουν εμπιστοσύνη στην Εταιρεία». 

ΥΓ ΑΕΤΟΣ3: Το νερό που πίνουμε δηλαδή κ.Δήμαρχε  δεν είναι ποιοτικό; Γιατί στη ΔΕΥΑΓ πίνουν εμφιαλωμένο (ΦΩΤΟ); Και κάτι ακόμη: Τα γυναικεία εσώρουχα μάθατε τι χρώμα ήταν και ποιός τα αγόρασε για ποιόν;


Πρώτη δημοσίευση 15/01/2011 8:23μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου