ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Σύσκεψη χθες στο Α.Π.Θ. για το «Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο του Όρλιακα»






Χθες Δευτέρα 17 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Α.Π.Θ. σύσκεψη παρουσία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, του Πρύτανη κ. Μυλόπουλου καθώς και του Βουλευτή Γρεβενών κ. Χαντάβα με θέμα την προώθηση... διαδικασιών για τη δημιουργία του Φορέα λειτουργίας του «Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου του Όρλιακα».
Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Γρεβενών κ. Πέτρου, οι Αντιπρυτάνεις: κ. Παντής, υπεύθυνος Οικονομικού Προγραμματισμού &  Ανάπτυξης και κ. Λιάλιου υπεύθυνη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Προσωπικού, ο Καθηγητής Αστροφυσικής του Α.Π.Θ. κ. Σειραδάκις και ο κ. Κάνουρας εκπρόσωπος της εταιρείας «Δίοψις».
Μετά από έναν γόνιμο διάλογο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και συναινετικό κλίμα ο κ. Πρύτανης εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του για την ενεργή συμμετοχή του Α.Π.Θ. στη λειτουργία του Φορέα τόσο σε Ερευνητικό όσο και σε Εκπαιδευτικό επίπεδο.
«Η στήριξη ενός τόσο καταξιωμένου και καταρτισμένου εκπαιδευτικού ιδρύματος όπως το Α.Π.Θ. δίνει το «πράσινο φώς» για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπήρχαν για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου και καινοτόμου έργου για τα Γρεβενά τόνισε αμέσως μετά ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης.
Με την απόφαση αυτή του κ. Πρύτανη δίνεται λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της περιοχής στην οποία είχε αποφασισθεί από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών να κατασκευασθεί το «Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο του Όρλιακα».
Έτσι ένα έργο το οποίο αποτέλεσε και αποτελεί το στοίχημα μας για το αύριο των Γρεβενών, παίρνει το δρόμο της ένταξης για υλοποίηση», ενώ για ακόμη μία φορά αναφέρθηκε στο έμπρακτο ενδιαφέρον που έδειξε και δείχνει ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Χαντάβας για το συγκεκριμένο έργο. «Είναι αρωγός των προσπαθειών μας και τον ευχαριστούμε» κατέληξε ο κ. Δήμαρχος.
Τέλος συμφωνήθηκε η ίδια διαδικασία να ακολουθηθεί για το Κέντρο Παλαιοντολογίας Μηλιάς.

4 σχόλια:

  1. ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ - ΔΑΚΗ; ΕΑΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΕΔΙΩΞΕ Ο κ.ΧΑΝΤΑΒΑΣ, ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο κ.ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ κ.ΒΑΣΙΛΗ Κ.,ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ?
    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν ομως ηταν ο Δασταμανης και ελειπε απο μια συσκεψη ο Κουπτσιδης τοτε αλλα θα λεγατε!!!μην ξεχναμε τι γινοταν πριν στον δημο και οταν ελειπε ο νομαρχης ολοι φωναζατε!!ντροπη σας παπαγαλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα.Αληθεια σε ποιον ανηκει το εργο?Στο Δημο? Η διαδοχη κατασταση της Νομαρχιας δεν ειναι η Περιφερεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή