ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Δύο συσκέψεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη το Σάββατο στην Κοζάνη...

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ






Η κοινή προσπάθεια προώθησης του επενδυτικού σχεδίου, η επιτάχυνση υλοποίησης του ΕΣΠΑ και οι επενδυτικές ευκαιρίες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, είναι το τρίπτυχο στο οποίο επικεντρώνεται η αυριανή επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης και... Ανταγωνιστικότητας στην Κοζάνη. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα φτάσει στην πρωτεύουσα της ακριτικής περιφέρειας αύριο το πρωί. Στο πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνονται δύο συσκέψεις: μία με αυτοδιοικητικούς και βουλευτές και μία δεύτερη με παραγωγικούς φορείς. Και οι δύο θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης «Κοβεντάρειο».
Η σύσκεψη με τη συμμετοχή της περιφερειακής αρχής υπό τον περιφερειάρχη Γιώργο Δακή, τους δημάρχους και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, καθώς και τους βουλευτές, θα αρχίσει στις 10 π.μ.
Στη δεύτερη σύσκεψη που θα αρχίσει στις 12.30 το μεσημέρι, θα συμμετάσχουν τα επιμελητήρια των τεσσάρων νομών της Περιφέρειας, καθώς και άλλοι παραγωγικοί φορείς, ενώ έχουν κληθεί «επιλεγμένα» κάποιοι επιχειρηματίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου δεν είναι μία πλατιά συγκέντρωση, γι αυτό και δεν επιλέχτηκε κάποιος μεγάλος χώρος. Αντιθέτως, στόχος είναι να συμμετάσχουν τα επιμελητήρια, καθώς και κάποιοι «μεγάλοι επιχειρηματίες», «νέοι επιχειρηματίες» και «επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε καινοτόμες δράσεις», δηλαδή παράγοντες που μπορούν να διαμορφώσουν το επιχειρηματικό τοπίο του 2011, σε μία «συνάντηση εργασίας», όπως χαρακτηρίστηκε η εν λόγω σύναξη.
Τον υπουργό θα συνοδεύουν οι γενικοί γραμματείς και υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου, καθώς ο Μ. Χρυσοχοΐδης επιθυμεί να εξεταστούν σε βάθος όλες οι πτυχές της πολιτικής του υπουργείου, αλλά και να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα θέματα που θα θέσουν οι παραγωγικοί φορείς.
Μετά το πέρας των συναντήσεων ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας θα προβεί σε δηλώσεις. Να σημειωθεί τέλος ότι ο σύμβουλος του υπουργού κ. Βλάχος, φτάνει απόψε στην Κοζάνη, προκειμένου να διεκπεραιώσει τις τεχνικές λεπτομέρειες της υπουργικής επίσκεψης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου