ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Κολυμβητικός Σύλλογος Γρεβενών Μεγαλέξανδρος: Το κολυμβητήριο Γρεβενών λειτουργεί κανονικά χάρη στον Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη...





Από την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011 ξεκίνησε κανονικά η λειτουργία του Κολυμβητηρίου Γρεβενών, και μαζί και τα αθλητικά τμήματα του Συλλόγου. Μετά από τις επίμονες προσπάθειες του Συλλόγου και των Γονέων των αθλητών, ο νέος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης... έκανε πράξη την δέσμευση του ότι θ’ ανοίξει το κολυμβητήριο με κάθε δυνατό μέσο. Οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει για τον αθλητισμό τις πόλης και ιδιαίτερα για το άθλημα τις κολύμβησης γιατί είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα με μεγάλες απαιτήσεις.
Έτσι δεν θα παν χαμένες οι προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών μας που όλο αυτό το διάστημα των εορτών συνέχισαν τις προπονήσεις στο κολυμβητήριο τις Πτολεμαΐδας , και θα συνεχίσουν την αγωνιστική τους δράση με έμφαση το επόμενο Σαββατοκύριακο μετέχοντας στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα κολύμβησης που θα διεξαχθεί στην πόλη τις Θεσσαλονίκης.
Τέλος για άλλη μια φορά ευχαριστούμε εκτός από την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο και όλους αυτούς που συνέβαλλαν ώστε να λειτουργήσει το κολυμβητήριο σ’ αυτή την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε.


Για τον Α.Σ. Γρεβενών Μεγαλέξανδρος
Το Δ/Σ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου