ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Τι γίνεται με το Κολυμβητήριο Γρεβενών; - Γράφει Αναγνώστης...








Αετέ, είμαι ένας εκ των 300 γονέων που πληρώνουμε κάθε μήνα 30 € για να έχουμε τα παιδιά μας στο Κολυμβητήριο Γρεβενών. Μάθαμε πως τα έξοδα λειτουργίας του είναι πολλά. Κάθε φορά που πλήρωνα τα"δίδακτρα", νόμιζα πως τα χρήματα που... καταβάλω είναι υπερ της λειτουργίας του. Τελικά έμαθα πως τα λεφτά πάνε μόνο στον Σύλλογο και όχι στον Δήμο που πληρώνει ένα ...κάρο λεφτά. Γιατί άραγε δεν μπορώ και εγώ αλλά και όλοι οι γονείς να συνεισφέρουμε στην ομαλή λειτουργία του; Έμαθα ακόμη οτι κάθε γυμναστής παίρνει (και καλά κάνει) μισθό και ασφάλιση περίπου 2.000€ τον μήνα, όταν αλλόυ (θα σε αναφέρω και επίσημα στοιχεία), παίρνει για τέσσερις ώρες εργασίας την ημέρα περίπου 610 €. Γιατί από τα χρήματα που καταβάλω, να μην πηγαίνουν 20 ευρώ στο Αθλητικό Κέντρο και 10 ευρώ στο σύλλογο για τις ανάγκες του; Γιατί να μην μπορώ και εγώ να βοηθήσω στην λειτουργία του; Ρώτα σε παρακαλώ να μάθεις τι συμβαίνει σε άλλα Κολυμβητήρια; Εάν θέλεις σου δίνω και τα τηλέφωνα.

ΥΓ ΑΕΤΟΣ 2: Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τις συνδρομές που πληρώνετε αλλά θα μάθουμε. Έχουμε πάντως την αίσθηση πως μέρος των χρημάτων της συνδρομής που πληρώνετε πάει και στον Δήμο-Αθλητικό Κέντρο, για τις ανάγκες του Κολυμβητηρίου, όπως συμβαίνει και αλλού.

19 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΓΟΝΕΙς ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΗΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΩΘΗΚΕ. ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΚΕΙ ( 5 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑ) ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ. ΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχαχαχα ειστε ολοι εντελως γελοιοι και χωριατες....φτου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εαν θελεις δωσε σε εμενα τα τηλεφωνα και τα στοιχεια σου να σου λυσω ολες σου τις απορειες απο πρωτο χερι ...συζυγος γυμναστη του κολυμβητηριου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα ήθελα με τη σειρά μου να απαντήσω στον αναγνώστη ο οποίος αναφέρει πως έμαθε ότι οι μισθοδοσίες των γυμναστών είναι 2000 ευρώ ας μας προσκομίσει τα στοιχειά λοιπόν.

    Ας μας πουν οι υπεύθυνοι τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους σήμερα το κολυμβητήριο είναι εκτός λειτουργίας για να πάψουν επιτέλους τέτοιους είδους σχόλια να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη.

    Επίσης θα πρέπει η νέα δημοτική αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της και να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα έτσι ώστε να πάψου να υπάρχουν τέτοιου είδους κακόβουλα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ γονέα ουδεμία σχέση έχω με το σύλλογο κ το κολυμβητήριο γενικότερα και το λέω αυτο γιατί όσα διάβασα παραπάνω μ προκαλούν έκπληξη. Δεν μπορεί πρώτον να μη ξέρετε που πανε τα χρήματα που δίνεται σαν γονιός για την άθληση του παιδιού σας. Δεύτερον δεν μπορεί να λέτε αυθαίρετα ότι ο οποιοσδήποτε γυμναστής έχει αυτές τις απολαβές ακόμα κ με την ασφάλιση του.λοιπόν αν θέλετε να ενημερωθητε μην ντρέπεστε κάντε μια ερώτηση ο ίδιος στο σύλλογο αλλα και στο δήμο ΓΡΕΒΕΝΩΝ για τα χρήματα που εσεις πληρώνεται και Είμαι σίγουρος πως θα σας κατατοπισουν.Φτάνει με την λάσπη στον ανεμιστηρα σε αυτή την πόλη. Πρώτα ενημερωνομαστε κ μετά σχολιάζουμε κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ; ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ(ΜΙΚΤΑ) ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ; ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ξερει η ΣΔΟΕ και το ΙΚΑ που το εστειλαν στο συλλογο με ανωνυμες καταγγελιες κατι ατομα σαν καισας !!!!!!να πατε να τους ρωτησετε.ρωτησατε το δημο και το αθλητικο κεντρο ποσο πετρελαιο και ποια ειναι τα εξοδα του κολυμβητηριου????αυτοι ειστε σιγουροι οτι ξερουν???γιατι την μια χρονια καει 300000 την αλλη 170000 την αλλη 110000 και αν τους πιεσουμε λιγο ακομα τοτε θα ανακαλυψουμε οτι μπορει να καει και λιγοτερο...τις ερωτησεις σας για τον συλλογο να τις κανετε επωνυμα και να ειστε σιγουροι οτι ο συλλογος μπορει να απαντησει σ'αυτα τα ερωτηματα ενω καποιοι αλλοι μαλλον οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας μας απαντήσει αυτός που έγραψε για τους μισθούς των γυμναστών αν μπορεί να ζήσει με 610 ευρώ ο ίδιος και η οικογένεια του ???

    Επιτέλους σταματήστε να παραπληροφορείται τον κόσμο ρίχνοντας λάσπη, επίσης το θέμα μας δεν είναι η μισθοδοσίες τον γυμναστών και της νοσοκόμας αλλά το πως θα βρεθεί λύσει ώστε να ανοίξει το κολυμβητήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αετε, εχω καταλαβει οτι πας οπου φυσαει ο ανεμος...φιλακια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εμεις πως ζουμε με 600 ευρω και δουλευουμε κιολας παραγουμε και δεν παμε 4 ωρες!!απο αυτα και αυτα φτασαμε εδω που ειμαστε!!ακου εκει 1500 ευρω για 4 ωρες!!ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ντροπή σε σένα καραγκιόζη τώρα το κατέβασες από 2000 σε 1500 μήπως θες να δουλεύουν και τσάμπα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ντροπη στα μουτρα σου που θα μας πει ο καθε χωριατος ποσα περνει ο ενας και ποσα ο αλλος ελα ονομαστικα στο κολυμβητηριο απο δευτερα με την φορολογικη σου δηλωση και θα σου πω εγω.ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αετε αναφερεις οτι στον ΑΕΤΟ ΓΡΕΒΕΝΑ δεν θα δημοσιευονται σχολια που ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΦΩΡΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ..σωστα?πως επιτρεπεις να δυσφημουν συνεχως 5-6 ατομα που εργαζονται στο κολυμβητηριο γρεβενων με το ποσα λεφτα περνουν ,οτι κλεβουν το κρατος κλπ. εχω αγανακτησει και δυστυχως αν δεν σταματησει αυτην η παραπληροφοριση θα προβω σε αλλες κινησεις αναγκαστηκα με αποδειξεις στα χερια μου.θιγονται προσωπα και οικογενειες, οι γυμναστες ειναι γνωστοι σχεδον σε αλλους τους γρεβενιωτες σωστα? κυκλοφορουν στην πολη καθε μερα αυτοι και οι οικογενειες τους,ετσι?αυτα ειχα να πω ονομαζομαι ΣΠΑΝΟΥ ΕΥΗ συζυγος ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ γυμναστη κολυμβητηριου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοια επιθετικοτητα!!δεν εχς καταλαβει πως λειτουργη το κολυμβητηριο.τους γυμναστες τους πληρωνη ο δημος η ο συλλογος?αν τους πληρωνη ο συλογος πρακτικα τα εσοδα του που ειναι 300 παιδια επι 30 ευρω μας κανει 9000.ατομα 6 επι 1500 μας κανει 9000 σε μισθοδοσια.οποτε εμεις πληρωνουμε σαν φορολογουμενοι ολα τα εκσοδα του κλειστου και φυσικα δεν μπορουμε να παμε κιολας γιατι ολες και οι καλυτερες ωρες ειναι τα μελη του συλογου.ε οχι φτανει δεν θα πληρωνουμε εμεις.καιρος ο συλλογος να συμετασχη με ενα ποσο στα εκσοδα αφου λειτουργει μονο για τον συλογο.αν δεν τους φτανουν ας ανεβασουν συνδρομη ι ας κανουν περικοπες.ομως ο φορολογουμενος βαρεθηκε να πληρωνη!!!!για να απειλη ο καθε ενας που θιγετε ενω θα επρεπε αν μη τι αλλο να ψαχνει να βρει μια λυση βιωσιμοτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μαθε να γραφεις σωστα ελληνικα γιατι απο τον τροπο που γραφεις φαινεται το μορφωτικο και κοινωνικο σου επιπεδο!!!!αρα εισαι ενα ΤΙΠΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αρκετα πληρωσαμε τον καθε τεμπελη καιρος να μαθουν και αυτοι να συνησφερουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. βρε αμορφωτε και αστοιχειωτε ανθρωπε μαθε πρωτα να γραφεις σωστα ελληνικα και μετα λεγε οποιον θες τεμπελη...χαχαχαχα συνεισφερουν με 'η' ρε .ποιος ηταν και ειναι τεμπελης εδω χαχαχαχαχαχαχαχα......θα σας φαει η εξυπναδα ολους χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΝΟΙΞΕ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή