ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Η αντίδραση της Τοπικής της Ν.Δ. Δεσκάτης για το κλείσιμο του κτιρίου της περιφέρειας αλλά και για άλλα...

Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας Δεσκάτης στην πρόθεση του δικού της Αντιπεριφερειάρχη να... μειώσει τα έξοδα...





Με αφορμή τις πολλές συζητήσεις που γίνονται αυτές τις μέρες αναφορικά με την υπηρεσιακή υποδομή της πόλης μας , αισθανόμαστε την ανάγκη να μεταφέρουμε κάποιους προβληματισμούς και εφ' όσον γίνουν αποδεκτοί ως κοινωνία , ως σύνολο , ως κάτοικοι του Δήμου Δεσκάτης να ενεργήσουμε οδηγώντας τον τόπο μας... εμείς και όχι οι ΑΛΛΟΙ......
Με χαρά και έντονη αναπτυξιακή προσδοκία δεχθήκαμε την εφαρμογή του ''Καλλικράτη'' σε επίπεδο Δήμου αλλά και Περιφέρειας. Μαζί με τον πρώην Δήμο Χασίων αποτελούμε πλέον μια νέα ανθρωποτοκοινωνική πραγματικότητα που ζει , ελπίζει και λειτουργεί με την υποσχόμενη καλυτέρευση της ζωής από την πολιτεία αφού για αυτό εφαρμόστηκε ο ''Καλλικράτης ''.
Ήταν και είναι αυτονόητο ότι ο Δήμος μας θα γινόταν πιο ισχυρός. Συγκεντρωτισμός διοικητικής διαδικασίας, ενδυνάμωση και σύσφιξη των κοινωνικών σχέσεων , συσσώρευση αναπτυξιακής δύναμης καλύτερη διαχείριση του χρόνου των πολιτών, τέλεια εξυπηρέτηση και ελάττωση της γραφειοκρατίας, ήταν και είναι το στοίχημα της εφαρμογής του ''Καλλικράτη''.
Παρόλα αυτά όμως τα λόγια τα μεγάλα -που απευχόμαστε να αποδειχθούν ψεύτικα-η ωμή πραγματικότητα έχει άλλη μορφή. Να κλείσει η ΔΟΥ Δεσκάτης , να κλείσει το παράρτημα ΙΚΑ Δεσκάτης , να συγκεντρωθούν οι υπηρεσίες σε κάποιο παλιό κτίριο για να μειωθούν τα έξοδα.
Να γλυτώσουμε λέει* τα πολλά έξοδα που κάνουμε για τους Δημότες του Δήμου Δεσκάτης και να σώσουμε έτσι το κράτος από την χρεωκοπία λες και οι Δεσκατιώτες ήταν αυτοί που έφεραν την χώρα σ' αυτήν την κατάσταση.
Για μας ούτε συζήτηση δεν πρέπει να γίνεται για τίποτα από τα παραπάνω. Ο δρόμος προς το μέλλον για τη Δεσκάτη είναι ένας και μοναδικός. Αυτός της ανάπτυξης , της προόδου της προοπτικής.
Αυτός της δύναμης , της δράσης , της κίνησης. Όσο και να περιφρονηθήκαμε ως τόπος από εκείνους που είχαν και διαχειρίστηκαν την εξουσία , όσο ευγενικοί και αν είμαστε απέναντι στην πορεία άλλων περιοχών περιμένοντας καρτερικά τη σειρά μας , όσα λάθη και αν έγιναν σε επιλογές που πονηρά επέβαλαν στην κοινωνία μας παράξενοι μηχανισμοί , εκτιμούμε ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε δυνατά το βήμα μπροστά γιατί αλλιώς ο γκρεμός πίσω είναι μεγάλος.
Με δεδομένο ότι η υπηρεσιακή υποδομή μιας πόλης είναι υπόθεση για την ανάπτυξη της, άμεσα αξιώνουμε , από την πολιτεία και τον κάθε άλλο σχετικό φορέα , ως νέος μεγάλος , ισχυρός ''Καλλικρατικός Δήμος'' , την ενίσχυση των υπηρεσιών μας . Απαιτούμε όλες τις υπηρεσίες που ο ''Καλλικράτης'' προβλέπει και η πραγματικότητα επιβάλλει για το μέλλον του τόπου μας. Απαιτούμε τον ερχομό της πολυπόθητης ανάπτυξης και τη λήψη της πολύχρονης προσδοκώμενης υπεραξίας του τόπου μας. Οποιοσδήποτε συμβιβασμός είναι πλέον οπισθοδρόμηση , είναι οικονομική ζημία, είναι πισωγύρισμα, είναι καταδίκη σε αφανισμό, είναι κλοπή κεκτημένων, αγώνων, προσπαθειών, είναι κοινωνικοπολιτικός θάνατος.
Δημότες του νέου Δήμου Δεσκάτης με βάση τα παραπάνω σας παρακαλούμε να πάρετε πρωτοβουλία και με δυναμισμό όλοι μαζί να οργανώσουμε τον τρόπο αντίδρασης στην πολυσυζητημένη δράση της υπηρεσιακής υποβάθμιση της πόλης μας.
ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

* ΥΓ ΑΕΤΟΥ 2: Άραγε ποιός λέει; 

Διαβάστε ακόμη:

Γιώργος Δασταμάνης: «Κλείνω το Γραφείο της Νομαρχίας στη Δεσκάτη»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου