ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Τι θα δείτε σήμερα Παρασκευή στις τηλεοπτικές σειρές





Aσημένια φεγγάρια (ANT1, 17.10) 
Οι Σάντογλου ζουν στον πυρετό του επικείμενου γάμου. Η Πινάρ και ο Ονούρ τελικά θα παντρευτούν και όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Η Πινάρ είναι πολύ αγχωμένη και δεν ικανοποιείται με τίποτα. Ο Μπερκ... συμμετέχει στο γεγονός, όχι ως επίσημος καλεσμένος, αλλά ως σερβιτόρος της εταιρείας που αναλαμβάνει τη διοργάνωση. Αυτό οδηγείσε ένα ακόμη οικογενειακό σκάνδαλο. Ο Αχμέτ, εγκλωβισμένος μεταξύ του έρωτα και της οικογένειάς του, επιστρέφει ακούσια στο σπίτι. Γι’ αυτό πιο πολύ απ’ όλους χαίρεται η Σερέφ. Μόνο που ο Αχμέτ επιστρέφει κυρίως για τα παιδιά του και όταν ζητάει να κοιμηθεί χωριστά από την Σερέφ, δημιουργούνται προβλήματα.Η Γκιουλσούν, όσο περνάει ο καιρός, δένεται όλο και περισσότερο με τον γιο του Ταρίκ, τον Ντογούς. Ο Ταρίκ εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να τα ξαναβρεί με τη γυναίκα του. Η Γκιουμούς νιώθει άβολα καθώς υποψιάζεται τη συναισθηματική εγγύτητα της Ντερίν με τον Μεχμέτ.Την ημέρα του γάμου, η Ντερίν εξομολογείται στην Γκιουμούς ότι είναι ερωτευμένη με τον Μεχμέτ. Η Γκιουμούς καταρρέει από την θλίψη της σε σχέση με αυτά που ακούει και εξαφανίζεται όταν ο γάμος συνεχίζεται στο σκάφος που ανοίγεται στη θάλασσα. Ο Μεχμέτ την ακολουθεί και την βρίσκει στο σπίτι. Η Γκιουμούς του αποκαλύπτει τη συνομιλία της με την Ντερίν. Ο Μεχμέτ την κατηγορεί για ζηλοφθονία και η Γκιουμούς, ανίκανη να συγκρατήσει τα νεύρα της, του επιτίθεται και ξεσπάει μεγάλος καβγάς. Τίποτα μεταξύ τους δεν θα είναι πια το ίδιο.
Patty, η πιο όμορφη ιστορία (Mega, 18.00)
H Αντονέλα ζητά από την Ινές να διοργανώσει διαγωνισμό τραγουδιού και να λάβει μέρος η ίδια και η Πάτυ, ενώ παράλληλα μαζί με την Λουτσιάνα οργανώνει μέτωπο κατά της Πάτυ. Την βραδιά του διαγωνισμού κι ενώ όλες οι κάμερες της τηλεόρασης βρίσκονται εκεί, η Αντονέλα παίρνει την καλύτερη βαθμολογία, ενώ και η Πάτυ ισοβαθμεί αλλά ο Πίτερ αρνείται να της την δώσει. Αναστατωμένος ο Λεάντρο την υπερασπίζεται και ανακοινώνει ότι είναι ο πατέρας της, αφήνοντας άφωνους τους πάντες...
Μυστικά της Εδέμ (Mega, 19.00)
Η παρέα αποφασίζει να πει στην Δάφνη, για να ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει. Εκείνη δεν πιστεύει ότι η κατάσταση είναι παροδική και αναρωτιέται πώς θα είναι η ζωή της, αν δεν ξαναπερπατήσει. Ο Παναγιώτης παρουσιάζει στην Νόρα και στον Λουκά ένα ηχητικό ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει ότι ο Στέφανος χρωστούσε. Ο Λουκάς και η Νόρα συνειδητοποιούν ότι ο Στέφανος δε θα γλιτώσει την φυλακή. Η Μελίτα ζητάει από τον Πέτρο να της κανονίσει επισκεπτήριο. Την ίδια ακριβώς επιθυμία εκφράζουν η Εριέττα και η Εύα, αλλά ο Λουκάς και η Νόρα προσπαθούν να τις αποτρέψουν.Ο Λευτέρης ξεφεύγει τον κίνδυνο και η Εύα στέκεται πλάι του. Η Άννα τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο και ο Λευτέρης της επιβεβαιώνει ότι ο Μπέλλος έβαλε να τον σκοτώσουν. Την ώρα που η Νταίζη κατηγορεί τον Μπέλλο για τον φόνο του απαγωγέα, η Δάφνη ρωτάει τον Λευτέρη ποια είναι η σχέση του με τα διαμάντια.
Η ζωή της άλλης (Mega, 21.00)
O Στέφανος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει την Ξένια. Εκείνη από την πλευρά της, συνεχίζει να τον ψάχνει επίμονα, ελπίζοντας σε επανασύνδεσή τους. Η Κάτια εξομολογείται στον Ανδρόνικο ότι θυμάται σκόρπια περιστατικά και του περιγράφει τις εικόνες από το ατύχημά της στη σκάλα. Η Νάνσυ πετάει σαν σπόντα στην Ελπίδα ότι θέλει να της πει κάτι σημαντικό. Ο Χάρης καταλαβαίνει που το πάει η Νάνσυ και διαπληκτίζεται μαζί της...
Η γενιά των 592 ευρώ (Mega, 21.50)
Ο Αλέξης αποφασίζει να ζητήσει την Κατερίνα σε ραντεβού, αλλά αν και ξεπερνάει όλα τα εμπόδια, συνεχώς απομακρύνεται από το στόχο. Μια διαμάχη για την κυριαρχία του τηλεκοντρόλ οδηγεί τον Σταύρο και τον Μίρι σε πόλεμο. Ο Χαραλάμπης γνωρίζει μια κοπέλα, την Ειρήνη, που δεν έχει δει ποτέ κινηματογράφο και αποφασίζει να της κλέψει την καρδιά χρησιμοποιώντας ατάκες από γνωστές ταινίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου