ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Αλλαγή σκυτάλης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας...








Με μία λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου το μεσημέρι, η κρατική περιφέρεια πέρασε στην αιρετή περιφερειακή αυτοδιοίκηση, κλείνοντας ένα κεφάλαιο της... πολιτικής ιστορίας 23 ετών, ενώ συγχρόνως ανοίγει μια νέα σελίδα. Ο απερχόμενος διορισμένος περιφερειάρχης Γιώργος Κίρκοςστον πρώτο αιρετό περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή. Του επέδωσε έναν φάκελο, που περιείχε τα κτιριακά περιουσιακά στοιχεία της Περιφέρειας, τα οποία μεταβιβάζονται για χρήση στην Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. «Δωρεάν παραχώρηση χρήσης του γραφείου του γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Ν. 2503/97), στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τις ανάγκες στέγασης του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας (Ν. 3852/10)», έγραφε η υπουργική απόφαση που ήταν κολλημένη στον γαλάζιο φάκελο». παρέδωσε και επισήμως
Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ευχαριστίες για την μέχρι τώρα συνεργασία τους. Ο απερχόμενος Γ. Κίρκος, επισήμανε πως «είμαι πραγματικά χαρούμενος που παραδίδω αυτόν τον χώρο εργασίας στον πρώτο αιρετό περιφερειάρχη». Επισήμανε ότι «οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα γίνουν πολύ πιο ραγδαίες στο μέλλον», προσθέτοντας ότι «ο θεσμός που εγώ υπηρέτησα για έναν χρόνο, κράτησε μόλις 23 χρόνια, ενώ ο θεσμός της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης κράτησε μόλις 16 χρόνια, δίνοντας τη θέση της στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση». Κάλεσε τον Γ. Δακή να συνεργαστεί με την κρατική περιφερειάρχη Ηπείρου Δυτικής - Μακεδονίας για το καλό του τόπου.
Ο νέος αιρετός περιφερειάρχης, ευχαρίστησε τον απερχόμενο γ.γ. για τη συνεργασία στον ένα χρόνο της θητείας του δεύτερου, αλλά και για την συνεργασία που είχε μαζί του στη μεταβατική περίοδο παράδοσης στην αιρετή περιφερειακή αυτοδιοίκηση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας.
«Η νέα περίοδος που ανατέλλει μας οπλίζει όλους με υπευθυνότητα ακόμη μεγαλύτερη, με ουσιαστική ανάγκη μεγαλύτερης συναίνεσης και σύνθεσης προς όφελος της κοινωνίας μας. Παρά τα προβλήματα, τις αδυναμίες, τις αβλεψίες και τις ανάγκες που υπάρχουν, η νέα εξέλιξη είναι ένα θετικό βήμα για το οποίο αγωνιστήκαμε συστηματικά το σύνολο των αιρετών».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

ΥΓ ΑΕΤΟΣ 3: Σύμφωνα με πληροφορίες πρόεδρος του πρώτου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, αναλαμβάνει ο  Παναγιώτης Πλακεντάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου