ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

“Αν ο πρωθυπουργός δεν είχε το επώνυμο Παπανδρέου, θα είχατε την τύχη της Τυνησίας…”





«Όση σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με υποκίνηση ενεργειών στην Τυνησία και την Αίγυπτο, άλλο τόσο έχει με υποκίνηση και οργάνωση μεταναστών που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα», τόνισε ο κ. Τσίπρας στην Βουλή και λίγες μόλις ώρες μετά τις αιχμές από την κυβέρνηση για ανάμιξη του ΣΥΡΙΖΑ στην κατάληψη της Νομικής...
«Θλίβομαι που ο Γιώργος Παπανδρέου προχώρησε σε εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου. Τόσο απελπισμένος είναι; Με ένα αντιαριστερό παραλήρημα που μας θύμισε άλλες εποχές. Ποιος; Ο αριστερός πρωθυπουργός που συγκαλύπτει σκάνδαλα, που έφερε το ΔΝΤ, που κατεδαφίζει το κοινωνικό κράτος και τώρα θέλει να ξεμπερδεύει με το άσυλο». Και πρόσθεσε: «Δεν έχετε πια καμία σχέση με την αριστερά, όπως ούτε και με την ιστορία.
«Σας μιλώ με αγάπη και σεβασμό. Οι λέξεις που χρησιμοποιήσατε, λάσπη και προβοκάτσια, αποτελούν άμεση αυτοκριτική για ένα θέμα που σας πλήττει», σχολίασε ο υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας και απάντησε στις αιχμές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρωθυπουργό ως εξής:«Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ένας προοδευτικός σοσιαλιστής πολιτικός. Κι όχι ένα ψευδομοίωμα που αναλώνεται σε ωραίους λόγους».
Αν ο πρωθυπουργός δεν είχε το επώνυμο Παπανδρέου, θα είχατε ίσως την τύχη της Τυνησίας» απάντησε ο Αλ. Τσίπρας ενώ από το στόχαστρό του δεν διέφυγε ούτε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, για τον οποίο δήλωσε ότι «από συνήγορος του πολίτη έγινε συνήγορος της κυβέρνησης και σκοτεινών σχεδιασμών που έχουν ως στόχο το άσυλο».


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής απόφαση των φοιτητών της Νομικής που, όπως υποστήριξε, «όσο ήξεραν οι φοιτητές του ΣΥΡΙΖΑ άλλο τόσο και οι φοιτητές της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ που συνυπογράφουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου