ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Η εξομολόγηση της Έλλης Στάη

Είναι φανερά ανανεωμένη, δείχνει ξεκούραστη και κεφάτη και είναι έτοιμη να καθίσει στην καρέκλα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ...





Η Έλλη Στάη, μιλά για το νέο δελτίο σχολιάζοντας το σλόγκαν «οι ειδήσεις επιστρέφουν στη ΝΕΤ», ενώ αναφέρεται και για όσα «συνόδευσαν» την επιστροφή της στην τηλεόραση.«Αυτή την περίοδο η δημόσια τηλεόραση έχει πολύ σημαντικό ρόλο να παίξει. Είναι περίοδος... όπου όλα τα ΜΜΕ πλήττονται από την κρίση. Η δημόσια τηλεόραση μπορεί να βάλει καινούργια θεμέλια και καινούργιες αρχές, δίνοντας ένα καινούργιο πνεύμα» είπε σε συνέντευξή της στο «TV Έθνος», ενώ πρόσθεσε πως «Ήταν πρόκληση για μένα η πρόταση που μου έκανε ο καινούργιος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ».
Η Έλλη Στάη σχολιάζει και το σλόγκαν των ειδήσεων εξηγώντας πως δεν ήταν δική της ιδέα. «Δεν νομίζω ότι απαξιώνει κανείς κανέναν. Θέλησαν να δώσουν έμφαση στο ότι γίνεται μια δυνατή καινούργια προσπάθεια. Άλλωστε είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που δούλευαν και πριν».
Η δημοσιογράφος μίλησε και στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», απαντώντας σε όσα ακούστηκαν για τις απαιτήσεις που είχε από την ΕΡΤ για στούντιο υπερπαραγωγή, ειδικούς φωτισμούς και σούπερ λουξ στα καμαρίνια: «Ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Το στούντιο δεν αλλάζει γιατί ούτως ή άλλως ήταν καλό. Όσο για το γραφείο μου, δεν ξεπερνά σε μέγεθος αυτό που είχα στον ANT».
Τέλος η Έλλη Στάη αποκάλυψε τα αδύνατά της σημεία: «Δεν είμαι δυνατή, είμαι ευάλωτη στα συναισθήματα. Επενδύω πολλά. Εντοπίζω τα αδύνατα μου σημεία στις ανθρώπινες σχέσεις. Πολλές φορές με απασχολεί η υπερβολική έκθεση» ανέφερε ενώ πρόσθεσε πως «Η τηλεόραση είναι ένα καταιγιστικό μέσο που κουράζει . Είμαι από τους ανθρώπους που όταν δω ότι αυτό που κάνω δεν εμπεριέχει δημιουργία, αποσύρομαι και μαζεύω δυνάμεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου