ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ο σκιώδης εραστής έφαγε τον σκιώδη υπουργό


Ο Αλαν Τζόνσον παραιτήθηκε από εκπρόσωπος των Βρετανών Εργατικών για την Οικονομία επειδή η γυναίκα του διατηρούσε σχέσεις με τον σωματοφύλακά του...





Ένας αστυνομικός που εκτελούσε χρέη σωματοφύλακα του πρωτοκλασάτου στελέχους των Εργατικών και σκιώδους υπουργού Οικονομικών Αλαν Τζόνσον φαίνεται πως είναι ο υπεύθυνος για την αιφνίδια παραίτηση του... τελευταίου από το αξίωμά του. Οχι γιατί δεν τον φύλαγε καλά, αλλά διότι διατηρούσε σχέση με τη σύζυγο του κορυφαίου πολιτικού.Η παραπομπή του στην υπηρεσία δεοντολογίας της Σκότλαντ ανακοινώθηκε χθες, μία ημέρα μετά την αιφνίδια παραίτηση του κ. Τζόνσον «για προσωπικούςλόγους» . Η Σκότλαντ Γιαρντ αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για το θέμα, όμως μερικά μέσα ενημέρωσης δημοσιοποίησαν το όνομα του αστυνομικού- Πολ Ράις - που διατηρούσε σχέση με τη Λόρα Τζόνσον ενώ σήμερα απασχολείται στη φύλαξη της υπουργού Εσωτερικών Τερέζα Μέι. Το ΒΒC, επικαλούμενο πηγές από την αστυνομία, μετέδωσε ότι ο σωματοφύλακας έχει απαλλαγεί από τα καθήκοντά του.
Ο αστυνομικός ξεκίνησε τη σχέση με τη Λόρα Τζόνσον όταν ο σύ ζυγός της ήταν υπουργός Εσωτερικών σε κυβέρνηση των Εργατικών. Ο 60χρονος Τζόνσον είναι παλαιός ταχυδρόμος και συνδικαλιστής ο οποίος εξελέγη στη Βουλή το 1997, ανέλαβε διάφορα υπουργικά πόστα και προωθήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών το 2009. Μετά την ήττα των Εργατικών το 2010, ο Τζόνσον ανέλαβε εκπρόσωπος του κόμματος για οικονομικά ζητήματα- μια από τις σημαντικότερες θέσεις, την οποία ανέλαβε πλέον ο Εντ Μπολς. Ο Τζόνσον, που θα παραμείνει βουλευτής, αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες πέρα από την ανακοίνωση της παραίτησής του, ούτε παραχώρησε κάποια συνέντευξη. Είναι παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγό του, τη 47χρονη Λόρα, επί 20 χρόνια και έχουν έναν γιο 10 ετών.
Ενώ χθες ο πρώην υπουργός βρισκόταν στην εκλογική του περιφέρεια χωρίς να δείχνει κανένα σημάδι της πίεσης που υφίσταται, η Λόρα εθεάθη να βγαίνει από το σπίτι τους στο νότιο Λονδίνο, 300 χλμ. μακριά, με τραβηγμένα χαρακτηριστικά. Αγνόησε το μπαράζ των ερωτήσεων που της απηύθυναν οι δημοσιογράφοι που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την πόρτα της και συνέχισε να περπατάει έχοντας ακουστικά στα αφτιά. Οταν επέστρεψε φαινόταν σκεπτική.
Στο παρελθόν έχουν υπάρξει υποψίες για αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας- κυρίως την πριγκίπισσα Νταϊάνα - ότι είχαν σχέσεις με αξιωματικούς που απασχολούνταν στην προστασία τους. Ομως δεν έχει ξανασυμβεί να συνάψει σχέση με σωματοφύλακα σύζυγος προστατευόμενου προσώπου.

Παρελθόν και το «δεξί χέρι» του πρωθυπουργού
Η παραίτηση Τζόνσον δεν ήταν η μόνη που τάραξε τη Βρετανία. Χθες παραιτήθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, Αντι Κόλσον, που ως γνωστόν είχε κατηγορηθεί πως όταν ήταν διευθυντής της εφημερίδας «Νews of the World», πραγματοποιούσε εκτεταμένες παρακολουθήσεις τηλεφώνων κορυφαίων πολιτικών, διασημοτήτων και μελών της βασιλικής οικογένειας προκειμένου να βγάζει σκανδαλοθηρικές ειδήσεις. Ο ίδιος αρνείται ότι ήταν εις γνώσιν των τηλεφωνικών υποκλοπών, όμως παραδέχτηκε ότι ως δημοσιογράφος διέπραξε μεγάλο σφάλμαέγινε ο ίδιος η είδηση. «Η συνεχιζόμενη κάλυψη των γεγονότων που αφορούν την προηγούμενη δουλειάμου στη “Νews of the World” με εμποδίζει από το να δίνω το 110% που απαιτείται στην Ντάουνινγκ Στριτ» δήλωσε. Και πρόσθεσε: «Οταν ο εκπρόσωπος χρειάζεται εκπρόσωπο,τότε είναι καιρός να προχωρήσει παραπέρα». Η παραίτησή του αποτελεί πλήγμα για τον Κάμερον, ο οποίος αρνιόταν να τον απολύσει αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο πριν από λίγους μήνες.




ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου