ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Προσωρινά κρατούμενοι οι τέσσερις των «Πυρήνων»...






Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ε' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης οι τέσσερις νεαροί, που συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη στον Βύρωνα για την υπόθεση της τρομοκρατίας. Ανεξάρτητα από τη σύλληψή τους στην Αθήνα, οι τέσσερις... κατηγορούμενοι έπρεπε να μεταχθούν στη συμπρωτεύουσα, καθώς εις βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης της τοπικής ανακρίτριας για εμπρησμό οχήματος της ΔΕΗ, μια ενέργεια που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη.
Για εκείνη την επίθεση είχε συλληφθεί ο 19χρονος φοιτητής Γιάννης Σκουλούδης, που παραδέχθηκε την πράξη του και προφυλακίστηκε. Ωστόσο, σύμφωνα με καταθέσεις αστυνομικών, οι τέσσερις συλληφθέντες του Βύρωνα επόπτευαν τις προηγούμενες ημέρες τον χώρο που ήταν σταθμευμένο το όχημα της ΔΕΗ και τα ίχνη τους χάθηκαν μετά την έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης.
Στις 12 σήμερα το μεσημέρι οι τέσσερις νεαροί μετήχθησαν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να απολογηθούν στην ανακρίτρια για την υπόθεση του εμπρησμού. Από νωρίς το πρωί δεκάδες αστυνομικοί είχαν αποκλείσει με κλούβες και μπλόκα τους δρόμους γύρω από τις δικαστικό μέγαρο, εφαρμόζοντας δρακόντεια μέτρα, που θύμιζαν κινηματογραφικό σκηνικό και ήταν πρωτόγνωρα για τα δικαστικά χρονικά της πόλης. Έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί αναρχικοί και συγγενείς των κατηγορούμενων, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα.
Οι τέσσερις νεαροί αρνήθηκαν να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται (σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και συνέργια σε εμπρησμό) και δήλωσαν ότι είναι αναρχικοί. Ωστόσο, πριν από λίγο κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και τυπικά. Κι αυτό, γιατί ήδη κρατούνται από την Πέμπτη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, κατηγορία για την οποία πρόκειται να απολογηθούν τη Δευτέρα στον ανακριτή Αθηνών.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου