ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Πτολεμαΐδα: Στα χέρια της αστυνομίας μέλος της σπείρας διαρρηκτών που καταδιώχθηκε το βράδυ της Τρίτης στη ΒΔ Εορδαία...





Έναν 21χρονο ημεδαπό συνέλαβαν το απόγευμα της Τετάρτης οι αστυνομικές αρχές ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην τετραμελή σπείρα διαρρηκτών που εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης από κατοίκους του Φούφα, δ.δ. δήμου Εορδαίας, την ώρα που προσπαθούσαν να διαρρήξουν οικία του οικισμού... και καταδιώχθηκαν στη συνέχεια στο γειτονικό οικισμό του Δροσερού από κατοίκους και αστυνομικούς.
Πρόκειται για τον οδηγό του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου μάρκας SEAT LEON, που καταδιώχθηκε από περιπολικά της αστυνομικής υποδιεύθυνσης Πτολεμαΐδας, καθώς κάτοικοι του Φούφα είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία αμέσως μετά από την αποτυχημένη απόπειρα διάρρηξης των δραστών και εντοπίστηκαν να επιχειρούν άλλη διάρρηξη στον οικισμό του Δροσερού.
Ο 21χρονος ημεδαπός (Ρομά) ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε η σπείρα, συνελήφθη απογευματινές ώρες της Τετάρτης στην οικία του στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, και επρόκειτο να παραπεμφθεί χθες στον εισαγγελέα Κοζάνης Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την κατηγορία απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης και διατάραξη των συγκοινωνιών, καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε, και στο οποίο επέβαιναν ακόμη τρεις 3 άγνωστοι δράστες, με το που αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος τους με σκοπό να εμβολίσει το περιπολικό στο οποίο επέβαιναν και να τους τραυματίσει.
Σύμφωνα με τον διευθυντή της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Πτολεμαΐδας, Γιάννη Βακουφτσή, το αυτοκίνητο του συλληφθέντος είναι αυτό που ενεπλάκη σε διαρρήξεις που πραγματοποιήθηκαν σε τρεις οικισμούς του πρώην δήμου Μουρικίου και εντοπίστηκε στο δ.δ. Δροσερού στις 8.45΄ το βράδυ της Τρίτης. Σημείωσε μάλιστα ότι όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τα επιβαίνοντα άτομα, ο οδηγός δεν σταμάτησε αλλά ανέπτυξε ταχύτητα, επιχειρώντας μάλιστα να εμβολίσει το περιπολικό και στη συνέχεια έκανε αναστροφή και τράπηκε σε φυγή, παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί πυροβόλησαν τα ελαστικά του οχήματος.
Το αυτοκίνητο ως γνωστόν, εγκαταλείφθηκε στη συνέχεια έξω από το Δροσερό, πίσω από ψηλά χόρτα, κοντά στις αποθήκες σιτηρών που βρίσκονται δίπλα στη γέφυρα του Δροσερού, καθώς οι δράστες το εγκατέλειψαν και διέφυγαν πεζή στα χωράφια και παρά τις ολονύχτιες έρευνες των αστυνομικών ? που έφθασαν και από γειτονικές πόλεις και τις θερμικές κάμερες που είχαν οι αστυνομικοί της Καστοριάς, δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστούν.
Σημειωτέον ότι το αυτοκίνητο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, και μάλιστα από τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο άλλαζε συχνά πινακίδες.
Αξιοσημείωτο είναι ότι δηλώθηκε μεν κλοπή του αυτοκινήτου από τον ιδιοκτήτη του, αλλά καθυστερημένα, μετά δηλαδή την αστυνομική καταδίωξη που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στο Δροσερό. Το όχημα κατασχέθηκε και ελέγχθηκε από το εγκληματολογικό της αστυνομικής διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου από τα ευρήματα (αποτυπώματα) να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας.


Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου