ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Τον Άρη Σπηλιωτόπουλο "Τον...έφαγε η Dolce Vita"...

 
 
 
 
 
 
 
Αυτοκρατορικές σουίτες στις πρωτεύουσες της Ευρώπης, και όχι μόνο, για τις διανυκτερεύσεις και θωρακισμένες Mercedes για της περιηγήσεις του, χρησιμοποιούσε ο πρώην υπουργός, Άρης Σπηλιωτόπουλος, στέλνοντας τον λογαριασμό στον Ελληνικό λαό που αυτή την ώρα στενάζει από τη φτώχεια, κάτω από τις δεσμεύσεις του μνημονίου. Ο πρώην υπουργός της ΝΔ διέμενε σε προεδρικές σουίτες... των 3.500 ευρώ τη βραδιά, και βόλταρε στα μπαράκια του Σόχο με θωρακισμένες υπερπολυτελείς λιμουζίνες που κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», μόνο το διάστημα Μαίου -Δεκεμβρίου του 2008 τα ταξίδια του κ. Σπηλιωτόπουλου στοίχησαν στον Ελληνικό λαό 702.000 ευρώ.
Τον Φεβρουάριο της ίδιας χρονιάς ο πρώην υπουργός επισκέπτεται τη Μαδρίτη για τη διεθνή έκθεση «FITUR», και καταλύει στη σουίτα του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου «RITZ», με κόστος διαμονής τα 3.500 ευρώ τη βραδιά, με τη συνολική του χρέωση να ανέρχεται στα 21.068 ευρώ.
Η επόμενη επίσκεψη στη Μαδρίτη είναι τον Μάιο, όπου γίνεται κράτηση για σουίτα στο ξενοδοχείο «PUERTA AMERICA»,αντί 2.745 ευρώ τη βραδιά. Έκτακτες υποχρεώσεις όμως που προέκυψαν δεν επιτρέπουν στον κ. Σπηλιωτόπουλο να βρεθεί στη Μαδρίτη.
Το διάστημα 6-9 Μάιου ο κ. Σπηλιωτόπουλος βρίσκεται στο Ντουμπάι για την έκθεση «ARABIAN TRAVEL MARKET». Καταλύει στην προεδρική σουίτα του «JUMEIRAH EMIRATES TOWERS», με τιμή 3.293 ευρώ τη βραδιά. Τον Σεπτέμβριο πραγματοποιεί  επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και διαμένει στη σουίτα του «DAIOS», με κόστος 2.275 ευρώ ανά διανυκτέρευση.
Το ταξίδι του στο Λονδίνο δε διαφέρει πολύ από τα υπόλοιπα. Πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2008 και στοίχησε συνολικά 150.990 ευρώ, φιλοξενούμενος σε σουίτα του «MANDARIN», με ημερήσια χρέωση 1.368 ευρώ.
Ο πρώην υπουργός όμως άφησε οικονομικές εκκρεμότητες 667.000 ευρώ στο ταξιδιωτικό γραφείο «ACTIVE WORLD με αποτέλεσμα η επιχείρηση να προσφύγει στα δικαστήρια κατά του Δημοσίου.
Ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου αναφέρει στην εφημερίδα: «Είμαι στα όρια της οικονομικής χρεωκοπίας εξαιτίας της οφειλής αυτής, το γεγονός ότι δεν έχω κλείσει είναι θαύμα».
 Όμως ο πρώην υπουργός άφησε ακόμη ένα φέσι σε Έλληνα ιδιοκτήτη εταιρείας μεταφοράς στο Λονδίνο, ο οποίος προσέφερε τις υπηρεσίες του στον υπουργό με τέσσερις(!) λιμουζίνες. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης διεκδικεί 14.554 λίρες συν τους τόκους για τις προεδρικές μετακινήσεις, κατά τις περιόδους 24-28 Οκτωβρίου και 7-13 Νοεμβρίου του 2008.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου