ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Γκρουπ στο facebook από τον Πέτρο Μιμηλίδη για τη σωτηρία του ΤΕΙ Γρεβενών...





Το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία ότι κάποια άτομα και φορείς, προσπαθούν να μεταφέρουν τα τμήματα του... ΤΕΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ στην ΚΟΖΑΝΗ. Δημιουργήθηκε λοιπόν ένα γρουπ στο facebook με σκοπό την αφύπνηση αλλά και την δυνατή φωνή και παρουσία των συμπολιτών μας σε ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα... Παρακαλούμε την συνδρομή σας στην προώθηση - διαφήμιση καθώς και τη συμμετοχή σας σε αυτό του γκρουπ, ώστε να αποκτήσουμε παν-γρεβενιώτικη δυνατή φωνή.

Το γκρουπ βρίσκεται στη διεύθυνση:


Με εκτίμηση


Πέτρος Μιμηλίδης

 ΥΓ ΑΕΤΟΥ2: κ. Μιμηλίδη σας ευχόμαστε καλό αγώνα... και σας θυμίζουμε πως έχουμε και εμείς γκρουπ:
http://www.facebook.com/pages/aetos-grevenablogspotcom/321237690939

Πρώτη δημοσίευση  27/01/2011 4:23μμ

7 σχόλια:

  1. Πες τα βρε ΑΕΤΕ!
    Να πω ομως οτι τα group που είναι για το καλό του τόπου μας δεν πρέπει να έχουν σκοπό την προσωπική μας προβολή ούτε να έχουν μέσα διαφημήσεις...απλά λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το συμφερον του θελει και κοιτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ... ΦΑΝΕ.ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Η GOOGLE ΣΕ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε αυτην την κοινωνια δινουμε κιολας δεν παιρνουμε μονο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πέσουν οι πωλήσεις....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας αφήσουμε τις μικρότητες και να σταματήσουμε να είμαστε κοντόφθαλμοι. Εάν ο καθένας από εμάς έβαζε και ένα μικρό λιθαράκι, έκανε μία μικρή προσπάθεια, άνοιγε τα μάτια σε ένα τουλάχιστον γνωστό του ή φίλο του, έλεγε ανοιχτά την γνώμη του και την άποψη του, υπογράφοντας την άποψή του, χωρίς να κρύβεται πίσω από την ανωνυμία που προσφέρει το ιντερνετ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΑΝΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΑΝΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΤΟΤΕ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΨΑΧΝΑΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ. ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΛΥΠΟΤΑΚΤΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΝ.

    ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΑΜΕ ''ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ'' ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΙ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ...ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ.

    Αφήστε λοιπόν τους κομπλεξισμούς, την νοοτροπία του χωρικού, και βγείτε επώνυμα και βοηθήστε τα Γρεβενά να σωθούνε.

    Θα παραμείνω ανώνυμος ως ότου αποφασίσουν οι κομπλεξικοί, κενοί, αμόρφωτοι και χωρίς παιδεία υπολοιποι ανώνυμοι, να υπογράψουν με ονοματεπώνυμο κάθε δήλωσή τους.

    Δεν το κρύβω ότι θα ήθελα πάρα πολύ να ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων της κοινωνίας μας, που έχουν όραμα, όρεξη, θάρος και ''έρωτα'' με την πόλη μας, και που προσπαθούν με κάθε τρόπο για ένα καλύτερο αύριο.

    ΤΟ ΤΕΙ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕΊ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΕΣ. ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασε μας ρε καραγκιοζη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή