ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Η ΦΟΡΑ (fora.gr) απέκτησε ΤΕΧΝΟΧΩΡΟ...

Ο ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ








Η ΦΟΡΑ (fora.gr) επεκτείνει τις δραστηριότητές της δημιουργώντας ένα ΤΕΧΝΟΧΩΡΟ, ανοιχτό για το κοινό, στην Καραϊσκάκη 1, στα Γρεβενά (απέναντι από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, δίπλα από το Zoom), που στοχεύει να γίνει τόπος συνάντησης μουσικών και φίλων της μουσικής. Ο ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ "ΦΟΡΑ" θα λειτουργεί ως... ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ - ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ - ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ . Για όλα τα καλλιτεχνικά δρώμενα θα υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής σε CD, DVD, ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, αλλά και ζωντανής μετάδοσης από το διαδίκτυο.
Ο ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ ΦΟΡΑ θα είναι ανοικτός για το κοινό και θα λειτουργεί ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ από Δευτέρα έως Παρασκευή 19:00 – 1:00, ενώ τις ίδιες μέρες , το ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ θα είναι ανοικτό 19:00-23:00.
Η λειτουργία του ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΥ ξεκινά χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι τεχνικές παρεμβάσεις. Έτσι για λίγες μέρες οι μουσικοί των Γρεβενών μπορούν να επωφεληθούν δοκιμάζοντας ΔΩΡΕΑΝ τα συστήματα ηχητικής κάλυψης, ηχογράφησης, βιντεοσκόπησης ώστε να γνωρίσουν και πρακτικά τις δυνατότητες που τους προσφέρει το όλο σύστημα καταγραφής.
Σας περιμένουμε
«ΦΟΡΑ – ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ- ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ».

AETOΣ2: Καλές ηχογραφήσεις και καλές δουλειές.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου