ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Grevenanews: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ...

Προσωπικές υποχρεώσεις μας ανάγκασαν να μην είμαστε όσο θα θέλαμε συνεπέστατοι στην τακτική σας ενημέρωση το τελευταίο διάστημα. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι... κατεβάσαμε τα ρολά στην αγαπημένη σας ιστοσελίδα. Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει και πάλι η ομαλή ροή των ειδήσεων που όπως πάντα θα έχουν σχέση καθαρά με την περιφερειακή ενότητα των Γρεβενών. Άλλωστε τα ζητήματα μετά το νέο αυτοδιοικητικό τοπίο είναι ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα. Δήμοι, δημοτικές κοινότητες και ενότητες, περιφερειακή αυτοδιοίκηση και περιφερειακή ενότητα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά και δύσκολα προβλήματα τα οποία φαντάζουν πολλές φορές δυσεπίλυτα, μπροστά μάλιστα στην οικονομική κατάσταση που περνά και η χώρα μας.
Τα ζητήματα αυτά θα μπουν στο στόχαστρό μας στο επόμενο διάστημα όχι μόνο για να επισημανθούν αλλά και για να βοηθήσουμε στο βαθμό που μπορούμε να βρεθούν λύσεις από τους αρμόδιους.
Επιγραμματικά να αναφέρουμε: Η κατάσταση στο χώρο της υγείας με την... αναβαθμισμένη όπως τη βάπτισε το υπουργείο Υγείας υποβάθμιση του νοσοκομείου, ο "Καλλικράτης" σε εκπαίδευση, πρωτοβάθμια, μέση και ανωτέρα, που θέλει να ισοπεδώσει ότι έχει χτιστεί ως τώρα στην περιφέρεια, αγνοώντας την υποβάθμισή της, καθώς οι ιθύνοντες θέλουν να την εφαρμόσουν κυρίως στους... αδύναμους κρίκους, εκεί που οι αντιδράσεις δε θα έχουν τη μαζικότητα που φοβούνται. Τα οικονομικά των δήμων, που πνέουν τα λοίσθια, χωρίς να θεσπίζονται μέτρα και να εφαρμόζονται οι νόμοι σε όσους κατασπατάλησαν τόσα χρόνια το δημόσιο χρήμα με τη μέθοδο των απ' ευθείας αναθέσεων σε ημέτερους. Μα θα μου πείτε με τόσα σκάνδαλα είδατε να μπαίνει κανείς πολιτικός στη φυλακή; Τι περιμένεις να ξεκινήσουν από τα μικρά; Μάλλον αυτό έβλεπαν κάποιοι που πέρασαν από το χώρο της αυτοδιοίκησης και έκαναν ότι ήθελαν με περίσσιο θράσος, χωρίς φυσικά να τους ελέγχει ή να τους ελέγξει κανείς. Ας ελπίσουμε ότι η απογραφή των οικονομικών που παρέδωσαν οι καποδιστριακοί δήμοι θα βγάλουν τα "λαβράκια" και θα δοθούν επιτέλους και ονόματα όσων καταχράστηκαν Δημόσιο χρήμα, έτσι επιτέλους για να νιώσει δικαιωμένος και ο απλός πολίτης που πληρώνει πάντα το... μάρμαρο.
Και μια και μιλάμε για την τοπική αυτοδιοίκηση πιο τυχερός δήμος δεν υπάρχει όσο αυτός των Γρεβενών αφού η περιουσία του αυξήθηκε κατά 12 τζιπάκια 4Χ4 τα οποία είχαν φροντίσει να πάρουν οι πρώην δήμαρχοι και πρόεδροι των κοινοτήτων, που είχαν μπει μάλλον σε ανταγωνισμό για το ποιός θα έχει το καλύτερο που κυκλοφορούσε στο νομό. Φυσικά η κατασπατάληση των πόρων αυτής της έρμης χώρας έγινε και με την κατασκευή των δημαρχείων με τον "Καποδίστρια" σε όλη την ύπαιθρο της χώρας, τα οποία τώρα θα ρημάξουν αφού δεν θα υπάρχουν υπάλληλοι σ' αυτά. Το άκρον άωτο όλων αυτών είναι ότι το ίδιο το κράτος την ίδια ώρα πληρώνει δις ευρώ κάθε χρόνο για ενοικιάσεις κτηρίων για υπηρεσίες που τις έχει ανάγκη, ενώ δεν επιτρέπει να χρησιμοποιούνται κτήρια που είναι κενά σε όποια υπηρεσία το έχει ανάγκη. Αλήθεια από που να πιαστείς και δε έχεις άδικο;
Το παράδοξο σε όλες αυτές τις περιπτώσεις που βλέπεται και βλέπουμε και βγαίνετε από τα ρούχα σας είναι ότι έχει σε κάθε Κυβέρνηση βλέπεις και αυτούς που τη μία φορά τα βλέπουν "πράσινα" ή "μπλε", όταν είναι το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ αντίστοιχα στην εξουσία και την άλλη όλα "μαύρα" όταν δεν εκλεγεί το κόμμα τους.
Εμείς δεν ακολουθήσαμε και δε θα ακολουθήσουμε την τακτική αυτή όσο και αν κάποιοι θέλουν να μας "βαπτίσουν" ανάλογα με τι τους συμφέρει.
Η ιστοσελίδα αυτή σας το ξεκαθαρίζει. Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το συμφέρον των Γρεβενών και του Γρεβενιώτη μόνο και να ελέγχουμε την εξουσία είτε αυτή είναι "πράσινη" είτε "μπλε" είτε "κόκκινη" είτε άλλο χρώμα.
Αυτά τα λίγα για αρχή...



ΥΓ ΑΕΤΟΥ: Καλώς όρισες φίλε...

2 σχόλια: