ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Άγριο ξύλο στην Κοζάνη - Oπαδοί του ΠΑΟΚ συνεπλάκησαν με Αρειανούς!!!









Σκηνές από…ταινία, με άγριο ξύλο, εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο στον πεζόδρομο της Κοζάνης, ακριβώς μπροστά από το «Prego» και το «Republic»! Περίπου 4-5 οπαδοί του.. ΠΑΟΚ που περνούσαν από το συγκεκριμένο σημείο, περί τις 3.15 το πρωί, φώναζαν συνθήματα ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Άρη, όταν οπαδός των κιτρίνων που ήταν ακριβώς εκεί μαζί με φίλους του φαίνεται κάτι να τους είπε: Τότε, εντελώς ξαφνικά, ο χώρος μετατράπηκε σε….πεδίο μάχης, με τους (νέους σε ηλικία) οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Άρη να συμπλέκονται, με…μπουνιές, κλωτσιές, αλλά και…καρέκλες που πήραν από το παρακείμενο…» Lilium»! Και…εγένετο χαμός! Μετά από κάποια δευτερόλεπτα, μια…διαφημιστική πινακίδα (όπως σε…ταινίες) προσγειώθηκε στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα ένας νεαρός, οπαδός του ΠΑΟΚ, να ματώσει ολόκληρος και να πέσει κάτω στο έδαφος! Επίσης…»έφυγαν» και ποτήρια στον αέρα!!!
Κόσμος βγήκε έξω και αμέσως, σε 2 λεπτά έφτασε και περιπολικό της Αστυνομίας (το περιστατικό συνέβη 25 μέτρα από το Τμήμα), με τους αστυνομικούς να προσαγάγουν έναν τουλάχιστον νεαρό στο Α.Τ. Κοζάνης!
Ο αιμόφυρτος, στο κεφάλι, νεαρός μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Να σημειωθεί πως το Kozanimedia ήταν «παρών» μόλις άρχισε το…ξύλο και μετά (τα υπόλοιπα είναι από αφηγήσεις τουλάχιστον 4 παρισταμένων από την αρχή) και έχουμε δει όλες τις…απείρου κάλλους σκηνές ιδίοις όμμασι…Πάντως το όλο περιστατικό θα πρέπει να θεωρηθεί μεμονωμένο και σε καμία περίπτωση δεν αντανακλά στο σύνολο των οπαδών του ΠΑΟΚ και του ΑΡΗ και στην περιοχή μας…


ΚΟΖΑΝΙΜΕDΙΑ


Πρώτη δημοσίευση  30/1/2011 9:05πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου