ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Κοζάνη – Ζάκυνθος 0-0 - Κόλλησε ….. η Κοζάνη


 





Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά ματς που χαρακτηρίστηκε από την έλλειψη φάσεων και τις δυνατές μονομαχίες Κοζάνη και Ζάκυνθος μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Το στείρο 0-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να... επιβάλουν τον ρυθμό τους, με την Κοζάνη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορεί να βρει τους διαδρόμους για να απειλήσει το τέρμα του Ντουγέρογλου.  Οι παίκτες του Βασίλη Παπαδόπουλου εγκλωβίστηκαν στον τρόπο παιχνιδιού των ποδοσφαιριστών της Ζακύνθου, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι πρόσεχαν την άμυνα τους και προσπαθούσαν κι αυτοί να φανούν απειλητικοί με αντεπιθέσεις Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κι άλλο και χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις δυο επικίνδυνες φάσεις έγιναν ,μία στο 87΄για την Κοζάνη και μία στο 90΄για τη Ζάκυνθο που λίγο έλειψε να φύγει ακόμα και με τούς τρείς βαθμούς της νίκης.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 7΄ο Κυριακίδης θα βρει τον Τοπούζη αυτός θα κερδίσει τις μονομαχίες θα μπει στην περιοχή ,αλλά έγκαιρα ο Ντουγέρογλου θα βγει και θα μπλοκάρει την μπάλα
Στο 15΄ έντονες διαμαρτυρίες παικτών και "πάγκου" της Ζακύνθου για ακύρωση γκολ. Συγκεκριμένα ο Λιβέρης εκτέλεσε φάουλ έξω απ' την περιοχή, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στο Γιαντσέλη που με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Ο Βοηθός υπέδειξε οφ σάιντ και ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ.
Στο 27’ ο Λιβέρης θα δώσει στο Χατζηντωνίου, σουτ άουτ.
Στο 32’ Τρίψας Χ. στον Κυριακίδη κούρσα κι σουτ  του τελευταίου από αριστερά διώχνει σε κόρνερ ο Ντουγέρογλου.
Στο 35’ η καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού για την Κοζάνη, όταν ο Μαρκόπουλος από αριστερά θα σπάσει τη  μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή ο Κυριακίδης θα αφήσει τη  μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, ο επερχόμενος Τοπούζης θα πιάσει δυνατό σουτ και θα αναγκάσει το Ντουγέρογλου να κάνει την απόκρουση του αγώνα.
Στο 41’ σουτ του Τσέργκεφ, μπλοκάρει ο Βούρας.
Στο 64’ ατομική προσπάθεια και σουτ του Λιβάρη διώχνει σε κόρνερ ο Βούρας.
Στο 87’ φάουλ του Χριστοφορίδη γυριστή κεφαλιά του Μκρτσιάν, διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Ντουγέρογλου.
Στο 90’ η καλύτερη στιγμή για τη Ζάκυνθο με το Λιβέρη να βγάζει τη σέντρα ο Κατσαδούρο να πιάνει το σουτ αλλά ο Τρίψας Γ., θα απομακρύνει λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
Στο 95’ σουτ του Κυριακίδη, μπλοκάρει ο Ντουγέρογλου.

Κοζάνη (Παπαδόπουλος): Βούρας, Τρίψας Ι., Τρίψας Χρ., Μκριτσιάν, Κάλφας, Λάλλος (72΄ Πελέκας), Παπαδόπουλος, Χαματάι (72΄ Χριστοφορίδης), Κυριακίδης, Τοπούζης, Μαρκόπουλος (85΄ Πάλας)

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Μπαξεβάνος): Ντουγέρογλου, Λαζούρας (73΄ Βυθούλκας), Ζαφειρόπουλος, Γιαντσέλης, Σεφερίδης, Λιβέρης, Γεωργίου (85΄ Μπάστας), Τσιριγώτης, Χατζηαντωνίου, Κατσαδούρος, Τσέργκεφ (75΄ Χαριάτης)





 Oι πρώην ποδοσφαιριστές των Γρεβενά Αεράτα, Θωμάς Λάλλος και Σκέρντι Χαματάι, βασικοί με την ομάδα της Κοζάνης.
 Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών Γιώργος Κοσματόπουλος, με τον προπονητή της Κοζάνης Βασίλη Παπαδόπουλο
 Αποστολή των Γρεβενά Αεράτα βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο

 Νίκος Μπαλοδήμος, Κώστας Χαστάς και Χρήστος Λάλλος με τον πρόεδρο της Κοζάνης Αγάπιο Γαβριηλίδη.

ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΖΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου