ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 1 -2 ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-2 και ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΛ 1-1





Άλλη μια τραγική εμφάνιση και ήττα της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο: 1-2 από τον Άρη μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες. Ο Βραζιλιάνος Νέτο, παίζοντας δεξί χαφ (αντί για μπακ) πέτυχε και τα δυο γκολ του Άρη, ενώ για την ΑΕΚ ισοφάρισε προσωρινά ο Μπλάνκο. Ήταν το 5ο σερί επίσημο ματς της ΑΕΚ... χωρίς νίκη στο ΟΑΚΑ, όπου ως γηπεδούχος έχει να κερδίσει από τις 12 Δεκεμβρίου (4-0 τη Λάρισα).
Μπορεί ο Άρης να κατέβηκε στην Αθήνα διαθέτοντας τη χειρότερη επίθεση του φετινού πρωταθλήματος με 11 γκολ, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει μία σπουδαία νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική και να πάρει ένα υπερπολύτιμο "τρίποντο" στη μάχη που δίνει για να μπει στα πλέι οφ.
Κορυφαία μορφή για τους "κίτρινους" του Γιάννη Μιχαλήτσου ήταν αναμφίβολα ο Ντάρσι Νέτο, που πέτυχε στο 29' και στο 75' και τα δύο τέρματα της ομάδας του με ισάριθμα πλασέ με το αριστερό που θα ζήλευαν πολλοί επιθετικοί (συμπεριλαμβανομένων και των συμπαικτών του), ενώ άξιος συμπαραστάτης του από πλευράς απόδοσης ήταν και ο Βανγκέλι.
Από την πλευρά της, η ΑΕΚ ήταν αρκετά φλύαρη και λιγότερο ουσιαστική στο πρώτο 45λεπτο, ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 51' με τον Μπλάνκο, όμως ήταν επιπόλαια σε κέντρο και άμυνα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις (0-4 από Ολυμπιακό Βόλου, 2-3 από Παναθηναϊκό).
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Φαντόπουλος (Πειραιά), Κωτσιρός (Αρκαδίας)
Γκολ: Μπλάνκο (51') / Νέτο (29', 75')
Κίτρινες κάρτες: Ματέος (33'), Σκόκο (76'), Γκέντσογλου (79') / Σακάτα (45'), Τόχα (54'), Φατί (88'), Σηφάκης (90+1')
Κόκκινες κάρτες: Ματέος (90+3', δευτ.κίτρινη)
Οι συνθέσεις
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Αργυρίου, Νταντόμο, Μανωλάς, Ματέος, Μάκος (72' Γκέντσογλου), Γκερέιρο (46' Μπάχα) , Μίτσελ (46' Ντιόπ), Μπερνς, Σκόκο, Μπλάνκο
ΑΡΗΣ (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Βανγκέλι, Ρονάλντο Γκιάρο, Μίτσελ, Λαζαρίδης, Πορτίγια (62' Πρίττας), Νέτο, Φατί, Τόχα, Σακάτα (62' Καστίγιο), Κόκε (81' Τσέζαρεκ) 
 
 Νωρίτερα ο Ηρακλής «βύθισε» περισσότερο τον Πανσερραϊκό
Ο Ηρακλής πέρασε νικηφόρα με το ίδιο σκορ (2-1) από την έδρα του Πανσερραϊκού, σε ένα παιχνίδι που διήρκεσε συνολικά δύο ώρες και είκοσι λεπτά, λόγω της πτώσης της τάσης του ρεύματος για 35 λεπτά στο 32ο λεπτό. Κορυφαίος ο Μάρα με μία ασίστ (στον Μάχοπ) και ένα γκολ. Ο Λεοζίνιο μείωσε για τους γηπεδούχους. Επεισόδια προκάλεσαν οι οπαδοί των «λιονταριών» που έσπασαν καρέκλες και αποδοκίμασαν παίκτες και διοίκηση
Ο Ηρακλής μπήκε ορεξάτα στο παιχνίδι και ήταν καλύτερος από κάθε άλλο φετινό του παιχνίδι μακριά από τον Καυταντζόγλειο, όπου μέχρι σήμερα δεν είχε ούτε μία νίκη. Προηγήθηκε νωρίς με τον Μάχοπ στο ντεμπούτο του στην Ελλάδα, να παίρνει πάσα "πάρε-βάλε" από τον Μάρα και να μην αστοχεί σε άδειο τέρμα και κυνήγησε κάποιο δεύτερο γκολ μέχρι το 32', όταν για τρίτη φορά σε τρία χρόνια έπεσε η τάση του ρεύματος στο γήπεδο των Σερρών.
Περίπου 35 λεπτά αργότερα το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, με τον Ηρακλή να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Ο Τριανταφύλλου υπέπεσε σε ένα ανόητο πέναλτι και ο Μάρα με εύστοχη εκτέλεση έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.Στο δεύτερο ημίχρονο, η είσοδος του Μπέλιτς έκανε πιο επιθετικό τον Πανσερραϊκό. Ο Λεοζίνιο μείωσε στο 55' και οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα. Όμως, η άμυνα του Ηρακλή έσφιξε και ανάγκασε τα "λιοντάρια" να ψάχνουν την ισοφάριση μόνο με κάποια μακρινά σουτ, εκ των οποίων μόλις ένα πήγε προς το τέρμα και ο Ελευθερόπουλος δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει.Με το τέλος του αγώνα, οι οπαδοί του Πανσερραϊκού ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες προς τους παίκτες και τη διοίκηση, αφού βλέπουν την παραμονή στη Σούπερ λίγκα να γίνεται άπιαστο όνειρο.
ΣΚΟΡΕΡ: 55' Λεοζίνιο - 15' Μάχοπ, 41' πεν. Μάρα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Σταθόπουλος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σίντιτς, Τριανταφύλλου, Γεωργιάδης, Κις - Μάχοπ, Κατσικάς, Μάρα, Κυριαζής, Ντάνι, Αραμπατζής

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Ράντμαν, Παπάζογλου, Άλβαρες, Πάμπλο Άμο, Παντελιάδης (46' Μπέλιτς), Σίντιτς (56' Κις), Τριανταφύλλου, Λεοζίνιο, Γεωργιάδης, Πάρκερ, Νταλέ (72' Σουμπίνιο)
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Πάμπλο Λίμα, Κατσικάς, Κατσαμπής, Ντάνι, Πίτου Γκαρσία (83' Κανακούδης), Μάχοπ (59' Παπαστεριανός), Σολτάνι, Μάρα (77' Επαλέ), Κυριαζής

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 1-1
H ΑΕΛ πήρε βαθμό χρυσάφι στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και μείωσε τη διαφορά από την παραμονή στους τρεις. Δοκάρι για τους βυσσινί με τον Μετίν προς το τέλος του αγώνα.Σε ένα ματς με αρκετό πάθος και σκληρά μαρκαρίσματα η ΑΕΛ έφυγε με έναν χρυσό βαθμό από το γήπεδο του Αστέρα και μείωσε τη διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή.
Ο Αστέρας για ακόμα μία φορά δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και όπως όλα δείχνουν θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες.
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες θεάματος, όμως αν αναλογιστεί κανείς την κρισιμότητα του θα καταλάβει πως ο βαθμός ή οι βαθμοί είχαν τη μεγαλύτερη σημασία.
Η ΑΕΛ συνολικά ήταν καλύτερη από τον Αστέρα και δίκαια τσίμπησε τον βαθμό, όμως και οι Αρκάδες είχαν 1-2 ευκαιρίες για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ. Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος, αφού άνοιξε ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με τον Καρέρα, ενώ ο Ρομέου ισοφάρισε είκοσι λεπτά αργότερα.
Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)
Αστέρας Τρίπολης (Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Φυτανίδης (Φρανκού 86'), Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα, Ουντότζι (Αρσενίεβιτς 59'), Μάρτινς (Φορτούνης 80'), Παπάζογλου.
ΑΕΛ (Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Μελίσσης (Ρέντζας 62'), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (Κολοβέτσιος 50'), Κατσιαρός, Ρομέου, Αμπουχατζίρα, Βενετίδης, Σίμιτς (Πλιάγκας 57'), Μετίς, Κουζέν.
Σκορερ: Καρέρα 13' σουτ - Ρομέου 36' σουτ.
Καρτες: Φυτανίδης (κίτρινη 11'), Ταυλαρίδης (κίτρινη 39'), Ουριμπάρι (κίτρινη 64'), Πουλίδο (κίτρινη 72'), Αμπουμπακάρι (κίτρινη 77'),


ΠΗΓΕΣ: sport 24 και ΕΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου