ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Και τώρα ...ΤΕΛΙΚΟΣ Α.Ε. ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 1-6

 ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Α.Ε. ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
1-6 (0-2)..
Τετάρτη: 16-02-2011
ώρα: 15.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΝΙΔΗΣ

Διαιτησία: Μωυσιάδης, Βλαχάκης, Σιούμπουρα (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)


40 λεπτά άντεξε η Κοκκινιά στην Κνίδη απέναντι στα    Γρεβενά Αεράτα. ΄Ανετη επικράτηση για τα Γρεβενά Αεράτα και πρόκριση στον τελικό κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, απέναντι σε μια ομάδα, που προσπάθησε, έπαιξε ανοιχτά, αλλά στο τέλος υπέκυψε στην ανωτερότητα της ταξιαρχίας του Νίκου Μπαλοδήμου.
Στο α΄μέρος το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, με τα Γρεβενά Αεράτα να έχουν την κατοχή της μπάλας και να έχουν προβλήματα στην ανάπτυξή τους, αφού οι παίχτες της Κοκκινιάς έκλειναν σωστά τους χώρους και αρκετές φορές προσπάθησαν να βγουν στην αντεπίθεση. Το παιχνίδι ξεκλείδωσε για τα Γρεβενά Αεράτα στο 41ο λεπτό, όταν ο Παπακώστας ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Π. Λάλλος. Δυο λεπτά αργότερα ο καλύτερος παίχτης του γηπέδου Αναστασιάδης, μ’ ένα πανέξυπνο ψηλοκρεμαστό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.
Στο β΄ημίχρονο είχαμε απόλυτη κυριαρχία των Αεράτων, απολαύσαμε καταπληκτικά γκολ και το παιχνίδι τελείωσε με το ευρύ 1-6.




Α’ ημίχρονο

9ο λεπτό – Σέντρα του Θ. Δημόπουλου από αριστερά,  πλασέ στην κίνηση του Π. Λάλλου μπλόκαρε ο Στρίμπας.  

10ο λεπτό -  Σουτ του Παπαδόπουλου από καλή θέση μπλόκαρε ο Βίδρας.
16ο λεπτό – Ωραία σέντρα του Αναστασιάδη, κεφαλιά του  Κοτενίδη πέρασε άουτ.
22ο λεπτό – Πλάγιο εκτέλεσε ο Γκούμας, δυνατό σουτ του Λ. Αράπογλου, πέρασε άουτ.
35ο λεπτό – Τεράστια διπλή ευκαιρία έχασαν τα Αεράτα ν’ ανοίξουν το σκορ, όταν ο Παπακώστας μπήκε από δεξιά, πάσαρε στον Ντινόπουλο που σούταρε από κοντά για ν’ αποκρούσει εντυπωσιακά ο Στρίμπας, ο Π. Λάλλος έγινε κάτοχος της μπάλας, σούταρε από τα 6 μ. για ν’ αποκρούσει και πάλι ο Στρίμπας και στη συνέχεια να μπλοκάρει την μπάλα.
41ο λεπτό – Ο Παπακώστας κέρδισε το πέναλτι, όταν ανατράπηκε από τον Τέγο. Ο Π. Λάλλος ήταν εύστοχος και έδωσε το προβάδισμα στα Αεράτα με 0-1.


43ο λεπτό – Φανταστικό ψηλοκρεμαστό σουτ του Αναστασιάδη έξω απ’ την περιοχή και 0-2.

Β’ ημίχρονο

 46ο λεπτό – Ατομική προσπάθεια του Παπαδόπουλου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, σούταρε δυνατά για να αποκρούσει σωτήρια ο Βίδρας σε κόρνερ.
51ο λεπτό –  Ταχύτατη εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Αναστασιάδη - Π. Λάλλου και  Ντινόπουλου,  σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Στρίμπας.
53ο λεπτό –  Καταπληκτική πάσα του Κοτενίδη στον Αναστασιάδη,   που σούταρε δυνατά, για να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Στρίμπας.
61ο λεπτό –  Καταπληκτική ατομική προσπάθεια του  Αναστασιάδη από δεξιά, έστρωσε την μπάλα στον Κοτενίδη που σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής, για να δηλώσει και πάλι παρών ο Στρίμπας,  αποκρούοντας εντυπωσιακά.
64ο λεπτό –  Χάθηκε η μπάλα καθώς Π. Λάλλος και Ντινόπουλος έπαιξαν το 1-2, έξοχη πάσα του τελευταίου στον Κοτενίδη που από το ύψος του πέναλτι με κεραυνό σημείωσε το 0-3.
66ο λεπτό –  Ασίστ του Ντινόπουλου στον Κοτενίδη και «πάρε βάλε» στον Αναστασιάδη, που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να πετύχει το 0-4.
74ο λεπτό –  Φανταστική ατομική προσπάθεια του Παπαδόπουλου που εκτέλεσε το Βίδρα και μείωσε σε 1-4.
77ο λεπτό –  Ο Π. Λάλλος τροφοδότησε το Ντινόπουλο, που με εκπληκτικό σουτ σημείωσε το 1-5.
83ο λεπτό –  Ασίστ του Αναστασιάδη στο Ντινόπουλο, που πλάσαρε από κοντά για να κοντράρει η μπάλα στον Καλλία και να περάσει κόρνερ.
88ο λεπτό –  Εξαιρετική κάθετη πάσα του Σ. Μπαλοδήμου  στον Ντινόπουλο, που πέρασε και τον τερματοφύλακα, σημειώνοντας το τελικό 1-6.

΄Αριστη η διαιτησία των κ.κ.  Μωυσιάδη, Βλαχάκη, Σιούμπουρα (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)


Α.Ε. ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ: Στρίμπας, Γκιουλέκας, Λιολιόπουλος (60΄Καλλίας), Κωσταρέλλης, Καραβέλης, Λ. Αράπογλου, Κοτλίδας, Γκούμας, Παπαδόπουλος, Τέγος, Β. Αράπογλου

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας (75΄Χριστάκης), Κοτενίδης, Οικονόμου (75΄ Τσιπίδης), Βιτορίνο, Δημητριάδης, Αναστασιάδης, Σ. Μπαλοδήμος, Θ. Δημόπουλος, Π. Λάλλος, Παπακώστας (46΄ Μπαρμπαγιάννης), Ντινόπουλος

Φώτης Μπαζάκας
 

Κοκκινιά - Γρεβενά Αεράτα 1-6 φωτορεπορτάζ

1 σχόλιο: