ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Προκήρυξη 192 θέσεων από την ΕΡΤ








Την προκήρυξη για την πλήρωση 192 θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ), δημοσιοποίησε χθες η ΕΡΤ Α.Ε.. Οι θέσεις αυτές αφορούν στην κάλυψη εποχικών και παροδικών... αναγκών των Κεντρικών Υπηρεσιών της εταιρείας. Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης με το παράρτημά της, καθώς και τα προσόντα που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής, βρίσκονται στο διαδικτυακό τόπο της ΕΡΤ Α.Ε. www. ert. gr.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση (έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1), μόνο ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή στα γραφεία της ΕΡΤ Α.Ε. από την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011. Η σχετική φόρμα και το έντυπο της αίτησης, θα είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική ανάρτηση της προκήρυξης στoν ανωτέρω διαδικτυακό τόπο www.ert.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Αξιολόγησης Προσωπικού της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΡΤ Α.Ε. στα τηλέφωνα 210 6075681-82 και 2106075657, τις ώρες 08: 30 -14:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου