ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Κρίμα και άδικο - ΤΣΚΚΑ Μόσχας - ΠΑΟΚ 2-1 - Δείτε το VIDEO...






Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο ΠΑΟΚ “πάτησε” την ΤΣΣΚΑ στο παγωμένο Λουζίνκι αλλά πλήρωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και με το τελικό 1-1 αποκλείστηκε από το Europa League. Παρά τις πολικές θερμοκρασίες (-17 την ώρα του αγώνα) και τον πλαστικό χλοοτάπητα οι παίκτες του Μάκη Χάβου μπήκαν... πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 9ο λεπτό έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία με το σουτ του Ίβιτς να φεύγει άουτ. Η ΤΣΣΚΑ αντέδρασε με κάποια μακρινά όμως ήταν φανερό πως ο ΠΑΟΚ είχε φέρει το ματς στα μέτρα του. Στο 36΄ ο Μουσλίμοβιτς σημάδεψε το δοκάρι του Ακινφέεφ, ενώ στο 38΄δυνατό σουτ του Τσιρίλο πέρασε μόλις άουτ.
Το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ για τον δικέφαλο φαινόταν θέμα χρόνου και έτσι κι έγινε. Στο 67΄ ο Τσεπτσούκοβ που είχε περάσει λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα αντί του τραυματία Ακινφέεφ έκανε τραγικό λάθος μαζί με τον Μπερεζούσκι και από κόντρα στο σώμα του Μουσλίμοβιτς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 75΄ο Σαλπιγγίδης έχασε την ευκαιρία του ματς όταν μετά από πάσα του Ίβιτς πλάσαρε άουτ από τα όρια της μικρής περιοχής. Οι γηπεδούχοι έδειχναν βραχυκυκλωμένοι από την εξαιρετική αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ όμως στο 79΄ο Κρέσιτς ανέτρεψε μέσα στην περιοχή των Τόσιτς με τον διαιτητή να δείχνει τη βούλα του πέναλτι. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απέκρουσε το πέναλτι του Βάγκνερ Λοβ αλλά ο Ιγκνάσεβιτς από κοντά έγραψε το τελικό 1-1.
Παρά την πίεση που άσκησαν μέχρι το φινάλε οι παίκτες του Χάβου δεν κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα αποχαιρετώντας το Europa League.
ΤΣΚΚΑ Μόσχας (Λεονίντ Σλούτσκι): Ακινφέεβ (66' Τσεπτσούκοβ), Ναμπάμπκιν, Ιγκνάσεβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Σενίκοβ, Μαμάεβ, Σέμπερας, Τόσιτς, Κάουνα (62' Αλντόνιν), Νέσιντ, Λαβ (95' Α.Μπερεζούτσκι)

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Ίβιτς (87' Αθανασιάδης), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου