ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Έρευνες στη Σιάτιστα για 23χρονο που εξαφανίστηκε





Ένα άτομο νεαρής ηλικίας που εξαφανίστηκε, αναζητούν οι οικείοι του και οι αστυνομικές αρχές στη Σιάτιστα. Ο Κώστας Πολύζος 23 ετών, έφυγε από το σπίτι του το βράδυ της περασμένης Παρασκευής,δέκα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, αλλά δεν ξαναγύρισε. Ο εξαφανισθείς έχει ύψος 1,74 και είναι εύσωμος, με... μακρύ καστανόξανθο μαλλί και γαλανά μάτια. Φορούσε φλάιτ μπουφάν λαδί, γκρι παντελόνι φούτερ με άσπρη ρίγα στο πλάι, μπλούζα λευκή με ανοιχτόχρωμη ρίγα στα μανίκια, αμάνικο με κουκούλα χακί και λευκά αθλητικά παπούτσια.
Η μάνα του παιδιού δήλωσε στον «Π» ότι πριν από την εξαφάνισή του ο Κώστας ήταν μέχρι τις 11.30 μ.μ. σε ένα γείτονα φίλο του. Μετά ήρθε σπίτι, βγήκε έξω να δει τι γίνεται με το νερό που είχε κοπεί, συνομίλησε με κάποιον, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι. «Μας είπε ότι θα πάω απέναντι στο φίλο μου και έφυγε. Ήταν μια χαρά, εύθυμος και γελαστός, αλλά από τότε δεν ξαναγύρισε», είπε η μάνα.
Οι πρώτες αναζητήσεις άρχισαν τα ξημερώματα. Συγγενείς τηλεφώνησαν στον φίλο και γείτονα του εξαφανισθέντα, ο οποίος όμως είπε ότι ο Κώστας ήταν εδώ μέχρι τις 11.30 το βράδυ, αλλά από τότε δεν ξαναήρθε. Ρώτησαν και στο μαγαζιά που σύχναζε, αλλά δεν είχε περάσει από εκεί. Στο μεταξύ ήρθε και ο πατριός του παιδιού από την Αθήνα, όπου βρίσκονταν για δουλειά. Το πρωί του Σαββάτου οι γονείς πήραν τηλέφωνο σε όλα τα νοσοκομεία, αλλά δεν βρήκαν τίποτα, ενώ στις 10 π.μ. επισκέφτηκαν την αστυνομία και ανέφεραν την εξαφάνιση. Η αστυνομία τους είπε ότι πρέπει να περάσει ένα 48ωρο από την εξαφάνιση για να αρχίσει τις έρευνες.
Το μεσημέρι της Κυριακής έγινε επίσημη δήλωση εξαφάνισης και η αστυνομία άρχισε την αναζήτησή του. Φυσικά από την πρώτη στιγμή αναζητούν τον 23χρονο Κώστα οι γονείς και οι συγγενείς, αλλά μέχρι τώρα δυστυχώς οι έρευνες είναι άκαρπες.
Οι γονείς έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία του παιδιού, καθώς και το κινητό 6984708245, με το οποίο μπορεί να επικοινωνήσει όποιος δει τον Κώστα. Φυσικά μπορεί να επικοινωνήσει και με το Α.Τ. Σιάτιστας.


Χρήστος Βήττας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου