ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Πυρσός Γρεβενών: Τέλος 4 παίκτες, ακολουθούν ακόμη 2... - Σχόλιο Αετού...

Παρελθόν αποτελούν τέσσερις ποδοσφαιριστές από τον Πυρσό Γρεβενών...





Πρόκειται για τους Ρώσση (τερματοφύλακας), Πατίδη (σέντερ μπακ), Κυζερίδη (μεσοεπιθετικός-πήγε στον Αετό Σκύδρας), Κοσμίδη. Ο λόγος που αποχώρησαν οι ποδοσφαιριστές, είναι οικονομικός, αφού η διοίκηση δεν μπόρεσε να αντέξει τα συμβόλαια τους. Από εκεί και πέρα, τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν και οι... Δελήμπασης (μπακ-χαφ), Ευαγγελόπουλος. Την ίδια ώρα, ο προπονητής, Γιάννης Σαμαράς, έχει στη διάθεση του, τους νεοαποκτηθέντες Γεωργίου και Τζιώρα (ήρθαν από τον Αετό Σκύδρας), αλλά και τους Χερίδη (μέσος) και Μακρή (τερματοφύλακας).


ΠΗΓΗ 


Πρώτη δημοσίευση  1/2/2011 4:13 μμ

ΥΓ ΑΕΤΟΥ2: Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση, (στην συγκεκριμένη ανάρτηση), του σήματος του Πυρσού ανάποδα. Αυτό έχει να κάνει με τις τελευταίες κινήσεις της διοίκησης που αντί να δώσουν ώθηση στην ομάδα, δυστυχώς την οδηγούν σε... κάθοδο.
Μακάρι να κάνουμε λάθος αλλά με 14 ή 15 παίκτες δεν γίνετε να συνεχίσεις αξιοπρεπώς. Σας... χαλάει αυτό και δεν σας στεναχωρεί η γενική κατάσταση της ομάδας; 
Και κάτι ακόμη: Κάποιοι θα πρέπει να πάψουν να βλέπουν... φαντάσματα. Κανένας από την πρώην διοίκηση δεν ανήκει στην ομάδα του ΑΕΤΟΥ και σταματήστε να ενοχλείτε  άσχετους ανθρώπους με τον ΑΕΤΟ. Ο ΑΕΤΟΣ είναι...εσύ.
Επαναφέρουμε το σήμα του ΠΥΡΣΟΥ στην κανονική του κατάσταση γιατί όπως λέτε (σε mail που μας στείλατε και ήσασταν πολλοί), είναι σύμβολο και δεν πρέπει να... παραποιείται. 
Δυστυχώς όμως κάποιοι .... ασελγούν επάνω του.

6 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΕΛΕΟΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΑΘΗ-ΛΑΘΗ-ΛΑΘΗ,,,,....,,,,....ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ 2Η ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακαρι να βγω ψευτης αλλα μ αυτα που συμβαινουν δεν γινετε να κρατηθει ψηλα.ΖΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΥ:
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ??? Η ΑΕΠ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ 2 ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ???? ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ??? ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ, ΕΝΩ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ??? ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΛΟΥΚΑ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕ Η ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ, ΟΧΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩς ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΙΧΤΙΚΑ, ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΩ- ΑΝΑΠΟΔΑ. ΝΙΚΟΣ Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή