ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ο πατέρας πήρε το μυστικό στον τάφο του - Στο πόδι όλη η Ευρώπη για τις 6χρονες δίδυμες










Συναγερμός σε 188 χώρες - μέλη έχει σημάνει η Ιντερπόλ μήπως εντοπιστούν οι 6χρονες δίδυμες από την Ελβετία τις οποίες απήγαγε ο πατέρας τους, ο οποίος όμως έδωσε τραγικό τέλος στην ζωή του πέφτοντας στις γραμμές του τρένου. Τα... κοριτσάκια αγνοούνται εδώ και επτά ημέρες παρά τις συνεχιζόμενες έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους στην Ελβετία, τη Γαλλία και την Ιταλία.
Τις Αλέσια και τη Λίβια Σεπ, 6 ετών, τις πήρε ο πατέρας τους από το σπίτι όπου διέμεναν με την πρώην σύζυγό του Ιρίνα Λουτσίντι, 44 ετών Ιταλίδα, στη δυτική Ελβετία στις 30 Ιανουαρίου. Οι δύο πρώην σύζυγοι είχαν κοινή επιμέλεια των παιδιών.
Ο Ματίας Σεπ, που μόλις είχε χωρίσει από τη σύζυγό του, αυτοκτόνησε την Πέμπτη πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στο σταθμό Τσερινιόλα, στη νότια Ιταλία, όμως τα δύο κορίτσια δεν έχουν βρεθεί ακόμη.
Η Ιντερπόλ, που έχει χαρακτηρίσει αυτή την υπόθεση "προτεραιότητά" της, έχει σημάνει συναγερμό σε 188 χώρες-μέλη, τη συνδρομή των οποίων ζητεί για τον εντοπισμό των κοριτσιών, ενώ έχει αναρτήσει τη φωτογραφία τους και στον ιστότοπό της.
Νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν χθες Κυριακή κάνουν τους ελβετούς και γάλλους ερευνητές να πιστέυουν ότι τα δύο κορίτσια βρίσκονταν τη Δευτέρα στη Μασαλία μαζί με τον πατέρα τους, ο οποίος αγόρασε τρία εισιτήρια για το φέρι-μπόουτ προς το Προπριάνο της Κορσικής.
Τα ίχνη του πατέρα χάθηκαν μέχρι την Πέμπτη, οπότε μάρτυρες τον είδαν σε ένα εστιατόριο στη Νάπολη χωρίς τις κόρες του, όμως, όπως δήλωσε η ελβετική αστυνομία.
Ετσι το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνιση των παιδιών και την αυτοκτονία του πατέρα παραμένει άλυτο, παρά την ανακάλυψη στο σπίτι του Ματίας Σεπ μίας διαθήκης.
"(Στη διαθήκη) δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για τα παιδιά ή για το σημείο στο οποίο βρίσκονται", σύμφωνα με τους ερευνητές.
Σύμφωνα πάντως με το πρακτορείο Ansa στη διαθήκη του ο Ματίας Σεπ αφήνει ένα σπίτι στην πρώην σύζυγό του, κάποια περιουσιακά στοιχεία σε άλλα μέλη της οικογένειάς του, αλλά τα περισσότερα στις κόρες του.
Εξάλλου ο Σεπ είχε κάνει ανάληψη 7.500 ευρώ από πέντε διαφορετικά μηχανήματα αυτόματης ανάληψης στη Μασαλία, όμως όταν βρέθηκε το πτώμα του δεν είχε μαζί του παρά περίπου 50 ευρώ, αναφέρει σε άρθρο της η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.
"Τί έχουν γίνει τα υπόλοιπα χρήματα;", αναρωτιούνται οι αστυνομικοί ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να τους βοηθήσουν στον εντοπισμό των δύο κοριτσιών.
Οι έρευνες συνεχίζονται στην Ιταλία, τη Γαλλία και την Ελβετία, ενώ "η μητέρα (των κοριτσιών) ελπίζει ότι ο Ματίας Σεπ τα έχει αφήσει σε κάποιον στην Ελβετία, τη Γαλλία ή των Ιταλία", όπως δήλωσε μία φίλη της μητέρα στην ελβετική εφημερίδα Sonntagszeitung.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου